Έγκλημα στο Περιστέρι: Επτά λεπτά πάλευε για να σωθεί από τα χέρια του δολοφόνου της η 17χρονη

έγκλημα-στο-περιστέρι-επτά-λεπτά-πάλε-1499191

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες δημοσιεύονται σχετικά με την άγρια δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση και όπως αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου της κοπέλας που έχασε τόσο βάναυσα τη ζωή της στο Περιστέρι, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Mega, σχετικά με τις νέες λεπτομέρειες του εγκλήματος, η νεαρή κοπέλα πάλευε για 7 λεπτά με τον δολοφόνο της προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Ο δράστης της έκλεισε τη μύτη με το αριστερό χέρι και με το δεξί το στόμα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε κάποιο μαξιλάρι ή ύφασμα για να ολοκληρώσει το έγκλημα.

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία είναι ο σύντροφος της 17χρονης, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ του εγκλήματος.

Ο νεαρός Πακιστανός αναζητείται από την αστυνομία και είναι πολύ πιθανό να έχει βρει κάπου προσωρινό καταφύγιο.

iefimerida.gr

One thought on “Έγκλημα στο Περιστέρι: Επτά λεπτά πάλευε για να σωθεί από τα χέρια του δολοφόνου της η 17χρονη

  1. Ο/Η Η ζωή θέλει ηρεμία, αυτογνωσία και σφαιρική αντίληψη για ασφάλεια ! Είναι κυριολεκτικά στα χέρια μας σε θέμα ασφαλείας. λέει:

    Χωρίς αμφιβολία το 95% των θανάτων στην Ελλάδα οφείλετε στην έλλειψη αντίληψης, γνώσης, νοημοσύνης και ημιμάθειας ! Τα αιτία των θανάτων των παιδιών, τών νέων, τών ενήλικων, τών εργατών, των οδηγών, κλπ είναι τόσο παιδαριώδη και εύκολα να αποφευχθούν που αναρωτιέσαι αν τα θύματα είχαν έστω και στοιχειώδη νοημοσύνη ! Ακούς θανάτους που δεν δικαιολογουντε με κοινή λογική, όπως μεθυσμένος οδηγός, υπερβολική ταχύτητα, αντικανονική προσπέραση, ψαροντούφεκο χωρίς παρέα, του ….έφυγε το αυτοκίνητο και έπεσε στον γρεμό, προσπάθησε να βγάλει δελφίνι και έπεσε στο γρεμνο, βιντεοσκοπούσε τη διαδρομή και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ, πήγε να σκαρφαλώσει στο διαμέρισμα της στον τέταρτο από το διπλανό μπαλκόνι γιατί έχασε τα κλειδιά της και σκοτώθηκε, πήγε να μπει στο χωραφι και αναποδογύρισε το τρακτέρ και τον πλάκωσε, έβαλε το ψυγείο στο ασανσέρ και τον πλάκωσε κλπ κλπ κλπ.
    Συμπατριώτες πάρτε μια ανάσα, η ζωή είναι όμορφη και μόνο μια φορά για να την πετάξουμε τόσο ευκολα, ανοητα και άδικα ! Η ασφάλεια του καθενός είναι αποκλειστικά δικό του ζήτημα, όπως και η ζωή του είναι αποκλειστικά δίκη του !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook