Έγκλημα στην Κυπαρισσία: «Ήμουν ερωτευμένος, δεν τη σκότωσα» – Η απολογία του Ρουμάνου

έγκλημα-στην-κυπαρισσία-ήμουν-ερωτε-1295565

Προφυλακιστέος ο 39χρονος Ρουμάνος για το έγκλημα στην Κυπαρισσία – Τι είπε στην απολογία του

Ο συλληφθείς και κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιους, που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία, φέρεται πως αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται από τη στιγμή που οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, ήταν «ερωτευμένος μαζί της», ενώ κατά τα λεγόμενά του η άτυχη γυναίκα είχε πρόβλημα αλκοολισμού.

Ωστόσο, τα λεγόμενά του δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι διέταξαν την προφυλάκισή του.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

«Αρνούμαι την αποδιδόμενη κατηγορία, ότι δηλαδή αφαίρεσα τη ζωή της με οποιονδήποτε τρόπο, ότι προκάλεσα τον θάνατό της, με αξιόποινη πράξη. Με την Μόνικα γνωριστήκαμε και συνάψαμε ερωτικό δεσμό στις 25-10-2017 και έκτοτε ζούσαμε μαζί στην Κυπαρισσία, ήταν διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών και μου είχε διηγηθεί επανειλημμένα την τραυματική, άσχημη εμπειρία της με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος την κακομεταχειριζόταν, την χτυπούσε και της φερόταν με μεγάλη βιαιότητα», ανέφερε στην αρχή της απολογίας του, ο κατηγορούμενος.

«Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, την αγαπούσα, ζούσαμε αρχικά αρμονικά και σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, πλην όμως το γεγονός ότι ο πρώην σύζυγός της την απομάκρυνε με δικαστικές ενέργειες από τα παιδιά της την οδήγησε σε κατάθλιψη και τον αλκοολισμό. Προσπάθησα ανεπιτυχώς να την βοηθήσω να απεξαρτηθεί χωρίς αποτέλεσμα. Κατανάλωνε σε καθημερινή βάση μεγάλες ποσότητες κρασιού, μπύρας και αρκετές φορές την μετέφερα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε οικτρή κατάσταση οξείας μέθης, ενώ αρκετές φορές έπινε με φίλους της Ρουμάνους, που δεν γνώριζα, περιφερόταν μεθυσμένη στους δρόμους και αναγκαζόμουν να την αναζητώ, βρίσκοντάς την μάλιστα γδαρμένη και χτυπημένη με μώλωπες ή σημάδια», συνέχισε στην απολογία του ο Ρουμάνος σύντροφος της άτυχης γυναίκας.

«Δεν θα έκανα ποτέ τέτοια πράξη σε βάρος οποιουδήποτε ανθρώπου, αυτό αποτελεί βαρβαρότητα, κτηνωδία. Δεν είχα κανένα λόγο να αφαιρέσω την ζωή της πρώην συντρόφου μου όσο και αν διαφωνούσαμε ή μαλώναμε πολλές φορές έχοντας καταναλώσει αλκοόλ».

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook