Έγκλημα στην Κρήτη: Ο δράστης παρακολουθούσε το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του!

έγκλημα-στην-κρήτη-ο-δράστης-παρακολο-985261

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Ηράκλειο στην απολογία του γυμναστή για το φονικό στις Μοίρες. Τραγικά πρόσωπα τα τέσσερα ανήλικα αγόρια που ήταν παρόντες στο έγκλημα και άκουγαν τις σφαίρες δίπλα τους.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου αποκάλυψαν ότι ο γυμναστής παρακολουθούσε για μέρες το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του.

Ο γυμναστής σύμφωνα με μαρτυρίες δεν ήταν η πρώτη φορά το βράδυ της περασμένης Τρίτης που πήγαινε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του. Όπως αποκαλύπτει στο star.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος τον είχαν δει ξανά στη γειτονιά.

Τα 4 ανήλικα αγόρια που έζησαν εφιαλτικές στιγμές την ώρα του φονικού παραμένουν σε σοκ.

Προσπαθούν να στηρίξουν ο ένας τον άλλο. Το βράδυ της Τρίτης έπαιζαν Playstation όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς ο 17χρονος εγγονός του θύματος ήταν εκείνος που έζησε όλη τη φρίκη.

Η μητέρα του ξεσπά περιγράφοντας τα όσα έγιναν το βράδυ του φονικού: «To παιδί μου από εκείνο το βράδυ αποκαλύπτει δεν είναι πια παιδί».

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την απολογία του δράστη 

Οι αρχές θα λάβουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την απολογία του δράστη. Οι συγγενείς του θύματος είναι εξοργισμένοι με τον ισχυρισμό του γυμναστή ότι δεν θυμάται τίποτα. Ότι για όλα φταίει το αλκοόλ, καθώς πριν το έγκλημα είχε καταναλώσει όπως ισχυρίζεται μεγάλες ποσότητες από ρακί.

Τι ισχυρίζεται ο δράστης

Δεν μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη μου τίποτα από την βραδιά εκείνη. Αν είχα συνειδητοποιήσει τι είχα κάνει πριν έρθουν οι αστυνομικοί να είστε σίγουροι ότι θα είχα αυτοκτονήσει.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη που δεν μπορεί να πιστέψει ότι πατέρας της των παιδιών της έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή του ο 79χρονος και να τραυματιστεί μία γυναίκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook