Έγκλημα στην Κρήτη: Ο 17χρονος ήρωας που έσωσε 4 ψυχές – «Το παιδί μου δεν είναι πλέον παιδί»

έγκλημα-στην-κρήτη-ο-17χρονος-ήρωας-που-984288

Δραματική περιγραφή της μάνας του 17χρονου ήρωα που βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο χώρο του εγκλήματος όπου έπεσε νεκρός ο 79χρονος παππούς του στις Μοίρες. «Το παιδί μου δεν είναι πλέον παιδί» ανέφερε στο ξέσπασμά της η μάνα του παιδιού Ύβα Κουμαντάκη στην εκπομπή «Κρήτη σήμερα» θέλοντας να εξάρει το σθένος και την ψυχραιμία που επέδειξε ο μικρός Κωνσταντίνος σώζοντας από βέβαιο θάνατο την 65χρονη γιαγιά του.

Όπως αναφέρει συγκλονισμένη, ο γιος της μπορεί να οδήγησε το δολοφόνο στο σπίτι του παππού του μην γνωρίζοντας τις προθέσεις του 51χρονου, ωστόσο όταν κατάλαβε τι πάει να συμβεί έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να σώσει όχι μόνο τους τρεις φίλους του αλλά και τη γιαγιά του τη στιγμή που έπεφταν οι πυροβολισμοί.

Λειτούργησε ως «ασπίδα»

Σε πρώτη φάση τραβάει τη γιαγιά του από το χέρι και λειτουργώντας ως ασπίδα, την φέρνει μέσα στο σπίτι κλείνοντας την πόρτα. Ήταν και η κίνηση χάρη στην οποία η 65χρονη γλίτωσε από τις σφαίρες και τραυματίστηκε με διαμπερές τραύμα στον ώμο.

Σε δεύτερη φάση έχοντας συγκεντρώσει και τα 4 άτομα στο διαμέρισμα αποφασίζει να καλέσει την Άμεση Δράση αλλά και ασθενοφόρο για να παραλάβει τη γιαγιά του η οποία κείτονταν αιμόφυρτη στον καναπέ του σπιτιού.

Επίσης συγκλονιστική η περιγραφή της μάνας για τις στιγμές τρόμου που έζησε η οικογένεια καθώς όπως αναφέρει λίγο πριν επιστρέψει ο φερόμενος δράστης στο διαμέρισμα που βρίσκονταν ενημερώνει γιαγιά και φίλους να καλυφθούν γιατί υπήρχε το ενδεχόμενο να ανοίξει «πυρ» εναντίον τους, γεγονός έπραξε τελικά ο 51χρονος.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook