Έγκλημα στην Κέρκυρα: «Αφού την χτύπησα στο κεφάλι πήδηξε από το παράθυρο να σωθεί»

έγκλημα-στην-κέρκυρα-αφού-την-χτύπησ-794618

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου, στην Κέρκυρα, δίνει στην κατάθεσή του ο παιδοκτόνος πατέρας, επιρρίπτοντας την ευθύνη για τον διαπληκτισμό στην κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας επιβεβαιώνει στην κατάθεσή του ότι τον επισκέφθηκε για να φάνε μαζί για την πρωτοχρονιά, καθώς και ότι ο καυγάς ξέσπασε όταν της ζήτησε να κλείσει το κινητό της. Εκείνη την ώρα, όπως είπε ο πατέρας, άρχισαν να διαφωνούν «για την απόφασή της να διαμείνει εκτός κατοικίας μας» και να αυτονομηθεί, δίχως εκείνος -όπως λέει- να γνωρίζει πού και με ποιους θα βρίσκεται.

Εντύπωση προκαλούν τα σημεία της κατάθεσης όπου ο πατέρας παρουσιάζει τη δολοφονημένη κόρη του ως τον άνθρωπο που έριξε «λάδι» στη φωτιά.

Αμέσως μετά, ο παιδοκτόνος λέει ότι της έκανε παρατήρηση να κλείσει το τηλέφωνό της για όσο μιλούσαμε για οικογενειακά θέματα και πως εκείνη «σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει ότι θα φύγει χωρίς να δώσει αναφορά σε κανέναν».

Ο ίδιος, στη συνέχεια της κατάθεσής του, ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να μην… εκτραχυνθεί η κουβέντα και να συζητήσουν ήρεμα, υποστηρίζοντας ότι «εκείνη, όμως, σηκώθηκε ερχόμενη προς το μέρος μου και με απώθησε δυο η τρεις φορές»!

Ο παιδοκτόνος λέει ότι προσπάθησε να τη συγκρατήσει, ρωτώντας τη για τη συμπεριφορά της, όμως τα πράγματα «έγιναν χειρότερα».

Σε εκείνο το σημείο της κατάθεσής του, τονίζει ότι η κόρη του «δεν ηρεμούσε» και πως εκείνος έχασε την ψυχραιμία του. «Σκοτείνιασε κυριολεκτικά το μυαλό μου» δηλώνει συγκεκριμένα, υπογραμμίζοντας ότι «ενεργώντας αντανακλαστικά άρπαξα ένα μεταλλικό αντικείμενο που βρισκόταν δίπλα από τη σόμπα και τη χτύπησα οργισμένος στο κεφάλι. Τότε, εκείνη προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας από το παράθυρο ύψους δύο μέτρων στην αυλή της οικίας μας όπου την ακολούθησα συνεχίζοντας να τη χτυπώ προκαλώντας πλήγματα που αποδείχτηκαν μοιραία για τη ζωή της».

Ο παιδοκτόνος υποστηρίζει ότι πανικοβλήθηκε και βρέθηκε σε απόγνωση και γι’ αυτό αποφάσισε να θάψει «το άψυχο κορμί της στην αυλή της οικίας σκεπτόμενος να ειδοποιήσω και να παραδοθώ στην αστυνομία», κάτι που δεν συνέβη τελικά.

Στην κατακλείδα της κατάθεσής του ο 52χρονος αναφέρει το πόσο του λείπει η κόρη του, το πόσο μετάνιωσε για την πράξη του, ενώ παραδέχεται πως έκαψε τα προσωπικά της αντικείμενα και έριξε το κινητό της στην αυλή της νονάς της, λόγω του πανικού που τον διακατείχε.

Επιπλέον, λέει πως μοναδικός λόγος των προστριβών που είχαν ήταν «η άρνησή της να γνωρίζω οτιδήποτε για την ιδιωτική της ζωή».

Υπενθυμίζεται ότι ο παιδοκτόνος έχει ήδη προφυλακιστεί και πως ο συνήγορός του, Βασίλης Νουλέζας, έχει ζητήσει να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook