Έγκλημα στη Ρόδο: Σε σχολείο ΑμεΑ «ψάρευαν» τα θύματά τους οι δολοφόνοι της Τοπαλούδη

έγκλημα-στη-ρόδο-σε-σχολείο-αμεα-ψάρε-803351

Mε τη μορφή χιονοστιβάδας έρχονται στο προσκήνιο οι αποκαλύψεις για τους δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη και συγκεκριμένα για τον 19χρονο αλλοδαπό, που φέρεται όχι μόνο να βίασε τουλάχιστον άλλη μία κοπέλα ΑμεΑ, αλλά έχει και πλούσια ανάλογη δράση, όπως καταγγέλλουν οι συμπολίτες του, που ο ένας μετά τον άλλο σπάνε τη σιωπή τους.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, οι δυο κατηγορούμενοι, που βίασαν την 19χρονη ΑμεΑ, ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη κι ο 23χρονος Ρομά, συνήθιζαν να στήνουν καρτέρι στην πλατεία Βρούχου, επί της οδού Δαμασκηνού, όπου βρίσκεται το Ειδικό Σχολείο Ρόδου.

Όπως αναφέρει το ‘‘Έθνος’‘, επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής αναμένεται να καταθέσουν ότι είχαν δει τους δυο νεαρούς να προσεγγίζουν κορίτσια που έφευγαν από το Ειδικό Σχολείο, αλλά και από τα επιπλέον 4 σχολεία που στεγάζονται σε κοντινή απόσταση.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε στον ΑΝΤ1 ένας κάτοικος της περιοχής: «Φαινόταν σαν τακτική για να βρούνε κοπέλα. Ηταν μια καλή πηγή εδώ απ’ έξω. Κατά καιρούς τον έχουν δει, και τον 19χρονο και τον Ρομά. Αυτουνού (σ.σ.: του Ρομά) είναι γνωστή η φάτσα. Περιφερόταν εδώ πέρα σίγουρα, απέναντι από το σχολείο» ανέφερε συγκεκριμένα.

Αλλος περίοικος είπε ότι είχε δει τους δυο νεαρούς να επιβιβάζουν στο λευκό βαν νεαρές μαθήτριες. «Κάνανε πιάτσα. Να τις μεταφέρουν για να μην πάρουν ταξί και να φύγουν. Η τις γνώριζαν μέσα στην καφετέρια και δίνανε ραντεβού» τόνισε, εμπλέκοντας στην υπόθεση και τον 21χρονο Ελληνα (σ.σ.: κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη): «Εκεί είχαν δει το αυτοκίνητο του 21χρονου. Πολλές φορές σταματούσε, έβγαιναν τα κοριτσάκια μέσα από την καφετέρια και πηγαίνανε» είπε στη συνέχεια.

Εκκληση προς τους γονείς, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, έκανε ο Συμεών Τριομάτης, πρόεδρος Γονέων Ειδικού Σχολείου Ρόδου: «Θα πω στους γονείς ειδικά του σχολείου μας να προσέχουν δεκατρείς φορές περισσότερο τα παιδιά και ειδικά τα κορίτσια μας που είναι ΑμΕΑ. Ξέρουμε πόσο ευκολόπιστα είναι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook