Έγκλημα στη Ρόδο: Δεν ήταν βιασμός, λένε οι τρεις κατηγορούμενοι -«Το βίντεο το διαγράψαμε»

έγκλημα-στη-ρόδο-δεν-ήταν-βιασμός-λένε-819078

Αρνούνται τις κατηγορίες οι τρεις νεαροί που φέρονται ότι το 2017 βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη, κεντρικό πρόσωπο και θύμα στο πολύκροτο έγκλημα στη Ρόδο.

Οι τρεις νεαροί Ροδίτες -19, 22 και 23 ετών- οδηγήθηκαν την Τρίτη στα γραφεία της Ασφάλειας Ρόδου όπου και έδωσαν έγγραφες εξηγήσεις, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατική», οι τρεις νεαροί, που κατάγονται από τα Μάσαρη, κλήθηκαν να αντικρούσουν τις κατηγορίες του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας.

Και οι τρεις, συνοδευόμενοι από τον συνήγορό τους κ. Βασίλη Καβουριού, αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις κατηγορούνται ότι βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη και ότι κατέγραψαν τις πράξεις τους σε βίντεο με τα οποία την εκβίαζαν. Η οικογένειά της μάλιστα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνδέονται το βίντεο από εκείνον το βιασμό με την τα όσα έγιναν τη μοιραία βραδιά.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή, φίλη της Ελένης Τοπαλούδη είχε καταθέσει ότι όντως η άτυχη φοιτήτρια είχε πέσει θύμα βιασμού και δύο χρόνια νωρίτερα και ότι αν και είχαν πάει να καταγγείλουν το βιασμό, ουσιαστικά τις έδιωξαν από το ΑΤ λέγοντάς τους ότι δεν μπορεί να το αποδείξει πλέον, καθώς είχαν περάσει κάποιες μέρες.

Οι τρεις κατηγορούμενοι προσπαθώντας να αντικρούσουν τις κατηγορίες σε βάρος τους υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά ερωτική συνεύρεση με τη θέληση της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία αντιλαμβανόταν πλήρως τι συνέβαινε, ενώ για το βίντεο προσπάθησαν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι ο ένας εκ των τριών το έκανε για… αστείο, ότι εν συνεχεία το διέγραψαν και ότι έδωσαν το κινητό και στην άτυχη φοιτήτρια προκειμένου να το επιβεβαίωσει.

Οι νεαροί, στις έγγραφες εξηγήσεις τους, διαμαρτυρήθηκαν διότι εμφανίζονται ως βιαστές και ως συνδεόμενοι με την δολοφονία της με αποτέλεσμα να υφίστανται έναν καθημερινό κοινωνικό εκφοβισμό και να έχει καταστραφεί η ζωή τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook