Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Αόρατοι» οι δράστες – Πώς κατάφεραν να ξεφύγουν από τις κάμερες – Το σενάριο της ΕΛ.ΑΣ.

έγκλημα-στα-γλυκά-νερά-αόρατοι-οι-δρ-1235995

Συνεχίζεται το αίνιγμα για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, καθώς οι δράστες δείχνουν… αόρατοι, αφού μετά τις εργαστηριακές αναλύσεις δεν αποδεικνύεται επιστημονικά ανθρώπινη παρουσία στο χώρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, οι αστυνομικοί θεωρούν πως καμία κάμερα δεν «έπιασε» τους δράστες, γιατί ακολούθησαν σχέδιο.

Με βάση το OPEN, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δολοφόνοι της 20χρονης, άφησαν το αυτοκίνητό τους σε παρακείμενο χωματόδρομο, μερικά τετράγωνα πιο κάτω, και μετά μέσα από στενά, πλησίασαν το σπίτι αποφεύγοντας τις κάμερες, οι οποίες έχουν άλλωστε και συγκεκριμένη ακτίνα. Φεύγοντας έκαναν την ίδια διαδρομή και μέσα από τον Υμηττό, βγήκαν σε κεντρική οδική αρτηρία.

Ανοιχτός δίαυλος με πρεσβείες

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί ανοίγουν κι άλλο τη «βεντάλια» των ερευνών, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί οι δράστες να ήταν αλλοδαποί που διέμεναν χρόνια στην Ελλάδα και μετά διέφυγαν. Για την ακρίβεια ίσως «λούφαξαν« μερικές ημέρες μετά τηνν ειδεχθή δολοφονία και μετά έφυγαν από την Ελλάδα. Μάλιστα υπάρχει και επαφή με ξένες πρεσβείες για το ζήτημα αυτό.

Το αυτοκίνητο και το σκίτσο του «αρχηγού»

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθαν νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μέσα απο την τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Σκίτσο του φερόμενου ως «αρχηγού» της συμμορίας των τριών, που όπως υποστηρίζει ο σύζυγος της 20χρονης μπήκε στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη την 11η Μαΐου, παρουσιάστηκε στην εκπομπή, ενώ αποκαλύφθηκε και η μάρκα του αυτοκινήτου με το οποίο μετακινήθηκαν οι ληστές.

Σύμφωνα με δεδομένα που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», το όχημα που χρησιμοποιήθηκε φέρεται να είναι μάρκας BMW Ε36 ή Ε39, με στρογγυλά φανάρια και μικρούς προβολείς. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υποστράτηγος εν αποστρατεία, Γιάννης Κατσιαμάκας, αυτόν τον τύπο οχήματος συνηθίζουν να χρησιμοποιούν συγκεκριμένοι κακοποιοί.

Η εκπομπή έφερε στο φως λεπτομέρειες για τον φερόμενο ως αρχηγό της συμμορίας των ληστών, αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη της. Στηρίχθηκε στις περιγραφές που έδωσαν τόσο ο σύζυγος της Καρολάιν, όσο και ο εκπαιδευτής του, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας στο Αλεποχώρι.

Στη ληστεία στα Γλυκά Νερά η μάσκα του αρχηγού έπεσε από το πρόσωπό του. Στο Αλεποχώρι, η σύζυγος του πιλότου και εκπαιδευτή, του την αφαίρεσε και είδε τα χαρακτηριστικά του.

newpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook