Εγκατάλειψη στη Γλυφάδα: «Δεν σκέφτηκα καθόλου, επιβιβάστηκα σε όχημα φίλου και φύγαμε», παραδέχεται ο οδηγός

εγκατάλειψη-στη-γλυφάδα-δεν-σκέφτηκ-1002850

Ο οδηγός της Corvette, που εγκατέλειψε το θύμα μετά το τροχαίο δυστύχημα, παραδέχθηκε στην κατάθεσή του ότι αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητο φίλου του και εξαφανίστηκαν από το σημείο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η Corvette έκανε σφήνες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στη συνέχεια χτύπησε τον 25χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας. Τους ισχυρισμούς για κόντρες διαψεύδει ο οδηγός στην κατάθεσή του, υποστηρίζοντας πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

«Έκανα κάποιους ελιγμούς για να αποφύγω προπορευόμενα αυτοκίνητα. Δεν έκανα κόντρες με κανέναν. Κάποια στιγμή δεν ξέρω πως αλλά έχασα τον έλεγχο. Κατάλαβα ότι έπεσα πάνω σε κάποια οχήματα. Βγήκα από αμάξι. Ήμουν σαστισμένος. Σοκαρίστηκα, πανικοβλήθηκα με αυτά που έβλεπα. Από πίσω ακολουθούσε ένας φίλος με το δικό του αυτοκίνητο. Δεν σκέφτηκα καθόλου, επιβιβάστηκα στο αυτοκίνητο του και φύγαμε. Ήμουν πολύ μετανιωμένος. Έβλεπα τι γινόταν στα κανάλια με το τροχαίο. Συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί, τι είχα κάνει και αποφάσισα να εμφανιστώ και να αντιμετωπίσω τις συνέπειες της πράξης μου», φέρεται να είπε ο 40χρονος οδηγός στην κατάθεσή του.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας που σημαίνει πως ο εισαγγελέας θα αποφασίσει από εδώ και πέρα αν ο 40χρονος θα είναι ελεύθερος μέχρι τη δίκη η αν θα προφυλακιστεί. Στην αρχή επικράτησε σύγχυση σχετικά με τον 40χρονο οδηγό καθώς το όνομα του ιδιοκτήτη της Corvette παραπέμπει σε σημαντικό πρόσωπο της αθηναϊκής κοινωνίας (υπάρχει συνωνυμία και συνεπωνυμία). Στη συνέχεια, όμως, ξεκαθαρίστηκε ότι πρόκειται για μια απλή συνωνυμία και ότι ο εν λόγω άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

«Μας πήραν 3:30 – 4 το πρωί τηλέφωνο από το νοσοκομείο ότι έχει γίνει ένα ατύχημα. Όταν πήγαμε εκεί καταλαβαίνεις τι έγινε» είπε ο πατέρας του 25χρονου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, με τον οποίο είχε μιλήσει για τελευταία φορά την προηγούμενη ημέρα.

Αναφερόμενος στον 40χρονο οδηγό της Corvette, ο πατέρας του θύματος του τροχαίου δυστυχήματος ξεσπά: «Αυτός δεν είναι άνθρωπος. Δεν γίνεται να χτυπάς έναν άλλον άνθρωπο ναι να φεύγεις. Όλοι είμαστε άνθρωποι μπορεί να γίνει ατύχημα, να σταματήσουμε να βοηθήσουμε. Αυτός δεν είναι άνθρωπος. Κοιτάζει μόνο το τομάρι του. Αν είναι άντρας, να πει να πάει φυλακή. Αλλά κοιτάζει να το αποφύγει, να αποφύγει τις συνέπειες».

Φίλος της οικογένειας του 25χρονου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, λέγοντας ότι πλέον περιμένουν τη δικαιοσύνη. «Ερχεται αυτός ο διάολος με μια μαύρη Corvette, πώς να τον χαρακτηρίσω αλλιώς δεν ξέρω, και κόβει το νήμα της ζωής του παιδιού. Δεν έχουμε ούτε ικανοποίηση, έχουμε ένα απέραντο κενό μέσα μας και περιμένουμε από τώρα και στο εξής να δούμε πώς θα λειτουργήσουν τα πράγματα γιατί ξέρουμε πάρα πολύ το σύστημα και οι νόμοι δυστυχώς και ξέρουμε ενδεχομένως ότι αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι έξω ελεύθερος αυτός ο τύπος για να σκοτώσει ή να κλείσει άλλο ένα σπίτι», είπε ο φίλος της οικογένειας.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook