Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων | Photos

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί, τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Χανίων.

Πρόκειται για την ανακαίνιση χώρων όπου πριν ήταν οι κοιτώνες του προσωπικού της υπηρεσίας, και που πλέον στεγάζουν τα γραφεία της Π.Υ..

Όπως είπε ο διοικητής των Π.Υ Χανίων Πύραρχος κ. Δημοσθένης Μπουντουράκης, η ανακαίνιση του χώρου διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια και έγινε χάρη στην βοήθεια που προσέφεραν επιχειρήσεις των Χανίων.

Ο διοικητής των Π.Υ Χανίων έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, χάρη στο οποίο,  οι πολίτες να εξυπηρετούνται καλύτερα, αλλά και το προσωπικό της υπηρεσίας να εργάζεται σε καλύτερες συνθήκες.

Από την πλευρά του, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης Αρχιπύραρχος κ. Νίκος Λαγουδάκης, έκανε λόγο για ένα κοστοβόρο έργο, που προήλθε από δωρεές επιχειρήσεων των Χανίων και είναι προς τιμήν του κ. Μπουντουράκη που έλαβε την πρωτοβουλία αυτή.

Στο πλαίσιο των σημερινών εγκαινίων έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πυροσβεστικής Υπηρεσία των Χανίων χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκο΄ρωνου Δαμασκηνού.

Το παρόν στα εγκαίνια των ανακαινισμένων χώρων έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, δήμαρχοι του νομού και αρκετός κόσμος.

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ