Έγινε κι αυτό: Υπουργείο Υγείας δημοσίευσε πορνό βίντεο αντί για την ενημέρωση για τον κορονοϊό

έγινε-κι-αυτό-υπουργείο-υγείας-δημοσί-812123

Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πως το Υπουργείο Υγείας του Κεμπέκ στον Καναδά επέτρεψε να δημοσιευτεί στο Twitter ένα λινκ που δεν περιελάμβανε την καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού αλλά ένα μάλλον… διαφορετικό βίντεο.

Συγκεκριμένα, στο λογαριασμό του υπουργείου Υγείας του Κεμπέκ στον Καναδά δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με ακατάλληλο «ροζ» περιεχόμενο αντί της επίσημης ενημέρωσης για τον κορονοϊό.

Δύο είναι οι πιθανές εκδοχές: Είτε το υπουργείο έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης είτε ο υπάλληλος του υπουργείου δεν έκανε σωστό copy paste… Όλα συγκλίνουν στη δεύτερη εκδοχή…

To link οδηγούσε σε ερωτικό video με… ποδολαγνίες στο pornhub, ενώ πέρασαν πάνω από 30 λεπτά ώστε κάποιος να αντιληφθεί το λάθος.

Στη συνέχεια με νέο μήνυμα το υπουργείο ζήτησε συγγνώμη από τους 103.000 ακολούθους του, γράφοντας τα εξής: «Λόγω μίας κατάστασης πέρα από τον έλεγχό μας, δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό μας στο Twitter, ένα λινκ με ακατάλληλο περιεχόμενο. Ψάχνουμε τα αίτια. Λυπούμαστε για την αναστάτωση».

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια… «έπεσαν βροχή».

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook