«Έφυγε» στα 100 ο ήρωας της Μάχης της Κρήτης

έφυγε-στα-100-ο-ήρωας-της-μάχης-της-κρήτ-786055

Άλλος ένας Νεοζηλανδός Βετεράνος της Μάχης της Κρήτης, ο Anthony (Tony) Madden, έφυγε από τη ζωή κατά τις πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, σε ηλικία 100 ετών, ο τέταρτος ήρωας πολέμου στη σειρά που μας αφήνει σε διάστημα ενός έτους περίπου, μετά από τον Αντισυνταγματάρχη Hammond Donald, τον Αρχιστράτηγο Walter Babington “Sandy” Thomas, και τον Roye Hammond.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, έστειλε συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένεια του εκλιπόντος, στην οποία αναφέρει την ιδιαίτερη συμμετοχή του σε μάχες της Μάχης της Κρήτης, μεταξύ των οποίων και του Μάλεμε, στις 20 Μαΐου 1941, όπου και τραυματίστηκε.

Η αμοιβαία αγάπη και ο σεβασμός των Κρητικών για τους Νεοζηλανδούς συμπολεμιστές θα είναι παντοτινή, αναφέρει ο κ. Βουλγαράκης στην επιστολή του. Υπογραμμίζοντας ότι η γενναιότητα και ο ηρωισμός του Νεοζηλανδού βετεράνου Tony Madden δεν θα ξεχαστούν ποτέ από τον Κρητικό λαό, ο Αντιπεριφερειάρχης κλείνει την επιστολή του εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και τα θερμά συλλυπητήρια του.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook