Έφτασε στα Χανιά το Άγιο Φως – Δείτε την άφιξη στο Αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης»

έφτασε-στα-χανιά-το-άγιο-φως-δείτε-τη-1429887

Με καθυστέρηση, λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, κατέφθασε με πτήση της Aegean, στο Αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα.

Το Άγιο Φως θα παραληφθεί από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνό και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το ταξίδι του σε όλες τις εκκλησίες απ’ άκρη σ’ άκρη του νομού, για να διατεθεί στη συνέχεια στους πιστούς, μεταφέροντας το μήνυμα της Ανάστασης.

Παρών επίσης ήταν και ο Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος για να το μεταφέρει με τη σειρά του στις ενορίες της Μητροπόλεως

Δείτε το βίντεο κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο:

Σημειώνεται, ότι το Άγιο Φως ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στα Χανιά στις 19:50 με προγραμματισμένη πτήση, όμως λόγω καθυστέρησης στα Ιεροσόλυμα, η άφιξή του στην Ελλάδα έγινε λίγο μετά τις 8 και μισή, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν όλες οι πτήσεις που είχαν δρομολογηθεί για τη μεταφορά του.

Νωρίτερα, κατά την αναμονή στο αεροδρόμιο ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, προχώρησε σε δηλώσεις, στέλνοντας τις ευχές του για το Πάσχα, με την ελπίδα, της καταπαυσης του πολέμου στην Ουρανία.

«Ευχόμαστε το Άγιο Φως να είναι εκείνο που θα φωτίζει και θα αγιάζει τα σκοτάδια της ανθρωπότητας. Να ευχηθούμε ο αναστάς Χριστός να είναι εκείνος που θα δώσει την ελπίδα για την παύση του πολέμου στην Ουκρανία», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook