Έφτασε στα Χανιά το νέο μηχάνημα διαγραμμίσεων – Ειδικό συνεργείο θα δουλεύει καθημερινά στους δρόμους της πόλης

Έφτασε στα Χανιά και θα ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία του ένα νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα διαγράμμισης, το οποίο προστίθεται στο “στόλο” του Δήμου.

Έτσι, συστήνεται ένα δεύτερο ειδικό συνεργείο διαγράμμισης με τέσσερις υπαλλήλους, το οποίο και θα λειτουργεί καθημερινά διαγραμμίζοντας τους δρόμους της πόλης, το οποίο θα συμβάλει στη λειτουργικότητα του κυκλοφοριακού, την ασφάλεια πεζών και οδηγών, αλλά και στην αισθητική της πόλης.

Όπως επισήμανε ο δήμαρχος κατά το σημερινό δημοτικό συμβούλιο, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ήδη από αύριο το πρωί το νέο συνεργείο θα ξεκινήσει στις πρώτες εργασίες του στον ποδηλατόδρομο που ετοιμάζεται στην οδό Κυδωνίας, «βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητά μας».

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τουλάχιστον χάριν ποδηλατοδρόμων να γίνει και κάτι ουσιαστικό όπως είναι οι διαγραμμίσεις διαβάσεων που επί του παρόντος υπάρχουν σχεδόν αποκλειστικά σε φανάρια. Ολόκληρη Τζανακάκη και Δημοκρατίας δεν έχουν διάβαση εκτός των φαναριών, στο ύψος της Κτιστάκη γίνεται πλευστέισον από αυτούς που πετάγονται δεξιά και αριστερά να περάσουν το δρόμο. Επίσης στα θετικά οτι η υπάρχουσα διάβαση στο ύψος της Πειραιώς αρχίζει να γίνεται σεβαστή από τους οδηγούς οπότε μακάρι να γίνουν περισσότερες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ