Έφτασε η ώρα της ασφαλτόστρωσης: Την Κυριακή κλείνουν για τα οχήματα οι οδοί Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Σκαλίδη

έφτασε-η-ώρα-της-ασφαλτόστρωσης-την-κυ-1699660

Στην φάση της ολοκλήρωσης εισέρχεται το έργο της ανάπλασης των οδών Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Σκαλίδη οι οποίες πρόκειται να κλείσουν για τα οχήματα ώστε να πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των παραπάνω οδών και η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα ισχύει από την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 έως το τέλος των εργασιών.

Το συνεργείο του αναδόχου που θα εκτελεί τις εργασίες θα μεριμνήσει για την εφαρμογή των ανωτέρων με την ανάλογη  σήμανση και διευκόλυνση των κατοίκων και εξυπηρέτηση των οχημάτων ασφαλείας (Νοσοκομειακό, Πυροσβεστικό κ.τ.λ).

Η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων:

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται ότι από την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης οχημάτων, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, στις οδούς Χατζημιχάλη Γ. και Σκαλίδη.

Η απαγόρευση θα ισχύει έως το τέλος των εργασιών, οι οποίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΡΗ – ΣΚΑΛΙΔΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».

Ζητείται η κατανόηση των συμπολιτών μας για την ενδεχόμενη όχληση, που μπορεί να προκληθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ εφίσταται η προσοχή των διερχόμενων οδηγών ώστε να τηρούν τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

zarpanews.gr

One thought on “Έφτασε η ώρα της ασφαλτόστρωσης: Την Κυριακή κλείνουν για τα οχήματα οι οδοί Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Σκαλίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook