Έφτασαν τα εμβόλια του κορονοϊού στο νοσοκομείο Χανίων – Υγειονομικοί πρώτης γραμμής εμβολιάζονται τη Δευτέρα το πρωί

έφτασαν-τα-εμβόλια-του-κορονοϊού-στο-ν-1094563

Παρελήφθησαν το μεσημέρι λίγο πριν της 12 τα εμβόλια για τον κορονοϊο και στο νοσοκομείο Χανίων.

Τα εμβόλια παραλήφθηκαν από το νοσοκομείο όπως προβλέπεται από τις διαδικασίες.

Έτσι αύριο νωρίς το πρωί θα ξεκινήσουν και οι εμβολιασμοί με τους πρώτους που θα κάνουν το πολυπόθητο εμβόλιο να είναι οι υγειονομικοί της πρώτης γραμμής του νοσηλευτικού ιδρύματος των Χανίων.

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Έφτασαν τα εμβόλια του κορονοϊού στο νοσοκομείο Χανίων – Υγειονομικοί πρώτης γραμμής εμβολιάζονται τη Δευτέρα το πρωί

  1. Εεεε…αφού έφθασαν στο ΓΕΝ.Χανίων τα εμβόλια τρεεεεέξτε να….σωθείτε(???) Με μπροστάρηδες νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που’χω και τις χειρότερες αναμνήσειςςςςςςςς….

  2. Οι γιατροί είναι μια από τις τάξεις που παρά το ότι σπούδασαν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού οταν άρχισαν να εξασκούν το επάγγελμα έγιναν οι χειρότεροι εχθροί και χασάπηδες των Ελλήνων. Η Ελλάδα σαν διεφθαρμένη χώρα έχει φτιάξει ένα παράνομο κλοιό προστασίας σε πολλά επαγγέλματα συμπεριλαμβανομενης της ιατρικής που δεν υπάρχουν στο εξωτερικό σίγουρα : δηλαδή π.χ. να πας για εγχείρηση αμυγδαλών και να σε σκοτώσουν, η να πας για γεννά και να σε σκοτώσουν, η να πας για σκωληκοειδιτη και να σε σκοτώσουν χωρίς να αντιμετωπίσουν καμία τιμωρία. Στο εξωτερικό θα σου πάρουν το πτυχίο, θα πας φυλακή και θα αποζημιώσεις το θύμα σου μέσω της ασφαλείας που εχεις εσυ σαν γιατρός. Χωρίς ατομική ασφάλεια για τους ασθενείς και τις πράξεις του δεν υπάρχει γιατρός στο εξωτερικό. Στην Ελλαδα δεν έχουν ούτε και τιμωρούνται γιατί βέβαια και η δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη, και οι πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και γενικά όλη αυτόί οι αλήτες σκοτώνουν κόσμο όπως το κοριτσάκι στο Ηράκλειο τελευταία χωρίς τιμωρία . Ευχωμαι να το βρουν από το εμβόλιο ( αφού είναι μαϊμού ούτως η άλλως και οι γιατρό και το εμβόλιο. Θέλω να προσθέσω εδώ ότι είναι 10 με 15 των Ελλήνων γιατρών είναι ηθικοί, επαγγελματίες και πραγματικά αγαπούν τον άνθρωπο και κάνουν το καλύτερο, δυστυχώς αυτοί είναι μια μειοψηφία μικρή .

  3. Κατάλαβα, για αυτό βλέπω ουρές αυτοκινήτων από τη Γεωγιούπολη μέχρι τις Μουρνιες ? Γιατροί που θα κοιμηθούνε στα αυτοκίνητα το βράδυ να προλάβουν να …εμβολιαστούν το πρωί . Άντε καλή ουρά και καλό δεύτερο κεφάλι που θα οι σίγουρο καλύτερο από αυτό που έχετε τώρα αφού θα εμβολιαστείτε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook