Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου – Προσαγωγές για εκβιασμούς μπροστά σε τουρίστες

έφοδος-της-ελ-ασ-στο-πριγκιπάτο-της-μ-1473525

Στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου βρέθηκαν πάνοπλοι αστυνομικοί , πραγματοποιώντας αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε γνωστά μπαρ και κλαμπ του νησιού.

Αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών μετέβησαν στο νησί και μετείχαν σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιώντας προσαγωγές και τις συλλήψεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έλεγχοι που έφεραν προσαγωγές και συλλήψεις, έγιναν στα 19 μεγαλύτερα μπαρ του νησιού, τα οποία κάνουν κάθε καλοκαίρι τζίρους εκατομμυρίων ευρώ.

Οι προσαγωγές έγιναν μπροστά στα μάτια έκπληκτων τουριστών, καθώς αυτή την περίοδο η Μύκονος σφίζει από κόσμο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τις βραδινές ώρες της Παρασκευής (24/6 έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Σάββατο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, στο πλαίσιο κοινής επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.

Οι έλεγχοι έγιναν στα μεγαλύτερα και πιο γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου, τα οποία κάθε χρόνο συγκεντρώνουν τους μεγαλύτερους σταρ του διεθνούς τζετ σετ.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 19 καταστήματα, ενώ ελέγχθηκαν 30 άτομα και προσήχθησαν 7 Έλληνες και ένας αλλοδαπός.

Επίσης, συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς εντοπίστηκε εξωτερικά καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να κατέχει σπρέι πιπεριού και πτυσσόμενο μαχαίρι – σουγιά, συνολικού μήκους 27,5 εκατοστών και μήκος λάμας 15 εκατοστών.

Η έφοδος των Αρχών είχε ως στόχο την προσαγωγή ατόμων που απασχολούνται παράνομα στη φύλαξη των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης, ωστόσο ορισμένα από τα άτομα που προσήχθησαν, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των εν λόγω επιχειρήσεων, εργάζονται νόμιμα.

ieidiseis.gr

One thought on “Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου – Προσαγωγές για εκβιασμούς μπροστά σε τουρίστες

  1. Δηλαδή μια τρύπα στο νερό κάνατε η μάλλον κάνατε δήθεν έφοδο για να εισπράξετε το μερίδιο από τα καβουροπόδαρα και τα καλαμαράκια !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook