Εφιάλτης για 29χρονη στην Ηλεία: «Με βίαζαν σε σπίτια και αυτοκίνητα με δεμένα μάτια!»

εφιάλτης-για-29χρονη-στην-ηλεία-με-βία-1497662

Μια 29χρονη γυναίκα στην Ηλεία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη αφού, όπως δήλωσε το Σάββατο (12/11), αφού ήταν θύμα βιασμού και συστηματικής κακοποίησης «σε σπίτια και αυτοκίνητα με δεμένα μάτια» και, μάλιστα, επί δύο ολόκληρα χρόνια.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις της στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς», η 29χρονη ανέφερε: «Με ανάγκαζαν και πήγαινα με 9-10 άτομα το βράδυ και έρχονταν 2-3 άτομα μαζί. Αυτό γινόταν για 1-2 χρόνια, κάθε βράδυ. Τους έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω. Με πήγαιναν και σε σπίτια και σε άλλα αυτοκίνητα σε διάφορα χωριά τριγύρω… Δεν έβλεπα που πήγαινα, γιατί μου είχαν δέσει τα μάτια… Μου έδεναν τα χέρια και τα πόδια και ούτε πού ήξερα τι μου έκαναν… Το 2016 αυτά. Αυτοί φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μην τους βλέπω. Δεν τους ήξερα καθόλου».

Ακόμα, η νεαρή γυναίκα που κατάγεται από χωριό της ορεινής Ηλείας, δήλωσε πως τη νάρκωναν και τόνισε: «Δεν έπαιρνα λεφτά όταν βρισκόμουν με τους άνδρες. Με νάρκωναν για να βρίσκομαι μαζί τους… Δεν είχα δει τι χάπια ήταν, μου τα έριχναν στο ποτό μου».

Έμεινε έγκυος σε μια από αυτές τις συνευρέσεις

Κατά τη διάρκειας μιας ερωτικής συνεύρεσης, η 29χρονη γυναίκα έμεινε έγκυος και – πλέον – με δάκρυα στα μάτια μίλησε και για το παιδί που έφερε στον κόσμο, αλλά δεν το έχει μαζί της.

Αναλυτικά, η κοπέλα είπε: «Έκανα ένα αγόρι, το έβλεπα συνέχεια όταν ήταν στο νοσοκομείο, αλλά μου το πήραν. Μου λείπει το παιδί μου, στεναχωριέμαι και κλαίω που δεν το έχω μαζί μου. Έχω καταλάβει γιατί δεν μου το έδωσαν. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Πέρασα δύσκολα, πέρασα πολλά και δε θέλω να την ξαναπατήσω πάλι».

Φυσικά, η γυναίκα θέλει να κάνει, όπως δηλώνει, μια καινούργια αρχή: «Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο το χωριό. Ζητάω μια καλύτερη ζωή και μια δουλειά. Θέλω να τελειώσω το σχολείο, να πάρω το απολυτήριο και να φύγω».

Η οικογένειά της και ο ρόλος της Αστυνομίας

Πάντως, η ίδια, τα αδέλφια και ο πατέρας της ζουν κάτω από άσχημες συνθήκες σε μια αίθουσα που τους έχει παραχωρηθεί από τον δήμο, αφού το σπίτι τους καταστράφηκε. Μάλιστα, από τον πρόεδρο έγιναν και όλες οι ενέργειες προκειμένου να βρεθεί ένα λυόμενο για να μπορέσουν να ζήσουν αξιοπρεπώς.

«Στο χωριό με έβριζαν, δεν με χώνευαν με τίποτα. Με βοηθούσε ο πρόεδρος. Το σπίτι μας ήταν παλιό και όταν έβρεχε, έσταζε μέσα, το γκρέμισαν. Μας έφεραν ένα λυόμενο αλλά θέλει δουλειά για να φτιαχτεί» είπε χαρακτηριστικά η 29χρονη.

Βέβαια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η τοπική εφημερίδα, δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία ή μηνυτήρια αναφορά ώστε να ξεκινήσει η προανακριτική διαδικασία και ο σχηματισμός δικογραφίας αναφορικά με τον βιασμό και τη συστηματική κακοποίηση που καταγγέλλει η 29χρονη.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook