Εφιαλτική βόλτα για ζευγάρι στην Κρήτη: Του επιτέθηκε πίτμπουλ – Σκληρές εικόνες

εφιαλτική-βόλτα-για-ζευγάρι-στην-κρήτ-1421098

Στιγμές τρόμου για ζευγάρι στο Ηράκλειο, στην Κρήτη. Η βόλτα τους μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν δέχτηκαν επίθεση από πίτμπουλ.

Όλα έγιναν πριν από μερικές μέρες, όταν το ζευγάρι, αποφάσισε να κάνει τη βόλτα του, στην περιοχή του Καρτερού, όπου διαμένει.

Όπως αναφέρει, μιλώντας στην ιστοσελίδα newshub.gr o Ρούσσος Σταμπουλής, η εμπειρία τους ήταν εφιαλτική και σαν από θαύμα γλίτωσαν με σοβαρά μεν, αλλά όχι θανατηφόρα τραύματα, από τον σκύλο που τους επιτέθηκε.

Όλα άρχισαν όπως σημειώνει ο κ. Σταμπουλής, ενώ έκαναν τον βραδινό περίπατο τους, μαζί με το σκυλάκι τους. Την ώρα που περνούσαν από μια κατοικία, έξω από την οποία ήταν δύο σκυλιά, ένα θηλυκό και ένα αρσενικό, ράτσας πίτμπουλ (ημίαιμο). Τα σκυλιά ήταν δεσποζόμενα και όχι αδέσποτα.

«Στην προσπάθειά μου να απεγκλωβιστώ, έβαλα το πόδι μου στο στήθος του σκύλου και τον έσπρωξα για να τον διώξω και να σηκωθώ. Εκείνη τη στιγμή μου έκανε ένα βαθύ σκίσιμο στο χέρι. Μόλις τον έδιωξα, ο σκύλος απτόητος, πηδά και δαγκώνει τη γυναίκα μου στην πλάτη, κάνοντάς της δύο τρύπες.

Τότε σηκώθηκα και ξαναπιαστήκαμε για δεύτερη φορά. Κατάφερα και τον έπιασα από τον λαιμό και τον έσφιγγα για να τον ακινητοποιήσω. Την ώρα που έβαζα δύναμη, αντιλήφθηκα εκείνη τη στιγμή τη ζημιά στο χέρι μου και την αιμορραγία.

Ο σκύλος τελικά κουράστηκε, ηρέμησε και σταμάτησε να παλεύει, ενώ τότε μόνο βγήκε ένας περίοικος, ο οποίος βοήθησε το ζευγάρι, κρατώντας τον σκύλο υπό επίβλεψη, ώστε οι τραυματίες να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Ο κ. Σταμπουλής, αναφέρει πως φτάνοντας από τον Καρτερό, στο ΠΑΓΝΗ, τον κάλεσε ο πεθερός του στο τηλέφωνο, λέγοντας του ότι εκείνη τη στιγμή είχε βγει ο άνδρας από την αυλή του οποίου βγήκαν τα σκυλιά, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Στο νοσοκομείο

Το ζευγάρι έπειτα από αυτή την περιπέτεια, πήγε στο νοσοκομείο όπου εκεί οι γιατροί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες. Στο χέρι του κ. Σταμπουλή, αν και γενικά δεν επιτρέπονται τα ράμματα σε πληγές προερχόμενες από σκύλο, σε εκείνον έκαναν τρία, προκειμένου να κλείσει η πληγή.

Μια πληγή καθώς δεν ήταν η μοναδική, αφού ο κ Σταμπουλής, έχει και άλλα τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ενώ τόσο αυτός, όσο και η σύζυγός του έλαβαν και φαρμακευτική αγωγή για να αποφευχθούν τυχόν άλλες συνέπειες.

Όπως ο ίδιος λέει, πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς έχει υποβάλλει μήνυση στον ιδιοκτήτη του σκύλου. Μάλιστα το τραυματισμένο ζευγάρι, έχει ήδη εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

newshub.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook