Εφιαλτική πτήση στην Κρήτη με θερμόαιμο Πολωνό

εφιαλτική-πτήση-στην-κρήτη-με-θερμόαι-737588

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ένας θερμόαιμος Πολωνός τουρίστας, ο οποίος κατηγορείται ότι προκάλεσε τεράστια αναστάτωση, κατά τη διάρκεια πτήσης από την πατρίδα του με προορισμό το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Πρόκειται για έναν 57χρονο άνδρα, ο οποίος, μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, αντί να μεταβεί στο ξενοδοχείο όπου επρόκειτο να καταλύσει, μεταφέρθηκε σιδηροδέσμιος στο αστυνομικό τμήμα!

Ο 57χρονος Πολωνός συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». Είχε προηγηθεί, σύμφωνα με τις Αρχές, μια εφιαλτική πτήση για τους συνεπιβάτες του, αλλά και το πλήρωμα του επίμαχου αεροσκάφους που πραγματοποίησε το δρομολόγιο «Βαρσοβία-Ηράκλειο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο 57χρονος πατέρας -ο οποίος ταξίδευε μαζί με τη σύζυγό του- παρουσίασε επιθετική συμπεριφορά.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή, το πλήρωμα έκανε συστάσεις στον 57χρονο, ο οποίος, ωστόσο, όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε, αλλά υπήρξε επιθετικός απέναντι τόσο στις αεροσυνοδούς, όσο και σε συνεπιβάτες του.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Πολωνός επιβάτης είχε εμφανώς καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ…

Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 57χρονο, ο οποίος, ωστόσο, συνέχισε να συμπεριφέρεται επιθετικά: Σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να αποφύγει την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα, ξάπλωσε στο έδαφος αρνούμενος να ακολουθήσει τους αστυνομικούς.

Εξάλλου, ο 57χρονος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, να μη δίστασε να προσπαθήσει να δαγκώσει αστυνομικό την ώρα που ο τελευταίος επιχείρησε να του περάσει χειροπέδες!

Ο θερμόαιμος Πολωνός οδηγήθηκε χθες Δευτέρα ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου. Ωστόσο, ζήτησε και πήρε αναβολή για σήμερα Τρίτη, καθώς δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης.

Σήμερα, ανέλαβε την υπεράσπισή του ο δικηγόρος Ηρακλείου, Νικόλαος Στιβακτάκης, ο οποίος ζήτησε νέα αναβολή από το δικαστήριο, προκειμένου να προσκομίσει έγγραφα και άλλα στοιχεία, αλλά και για να βρεθεί διερμηνέας.

Τελικά η δίκη αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ ο 57χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Άγνωστο παραμένει, πλέον, εάν ο θερμόαιμος Πολωνός θα συνεχίσει κανονικά τις διακοπές του, ή εάν θα επιστρέψει μαζί με τη γυναίκα του στην πατρίδα τους…

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook