Έφη Αχτσιόγλου: «Δεν υπονόμευσα ποτέ τον Αλέξη Τσίπρα, να πάρει θέση ο κ. Κασσελάκης για τον πόλεμο λάσπης που δέχομαι» | Video

έφη-αχτσιόγλου-δεν-υπονόμευσα-ποτέ-τ-1766124

Μέσω βίντεο που δημοσιοποίησε την Τρίτη (19/09), η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έφη Αχτσιόγλου, τόνισε πως «δεν υπονόμευσε ποτέ τον Αλέξη Τσίπρα» και, μάλιστα, ανέφερε πως προσφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όσων διακινούν τέτοια «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» όπως τα χαρακτήρισε.

Χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Αχτσιόγλου επεσήμανε: «Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Έχω διαβάσει τα πάντα… Αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμα και με κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ! Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευα μέχρι την τελευταία ημέρα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω – το ίδιο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό… Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό!».

Ακόμα, η ίδια συμπλήρωσε: «Γι’ αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντί τους – όχι για εμένα, αλλά για την ποιότητα της Δημοκρατίας και για τη Δημοκρατία στην παράταξή μας. Και για τον ίδιο λόγο ζητώ από τον συνυποψήφιό μου, Στέφανο Κασσελάκη, που έχει υποστεί και αυτός ανοίκειες επιθέσεις στις οποίες από την πρώτη στιγμή δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο: Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα».

Ολόκληρη η τοποθέτηση της κ. Αχτσιόγλου

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαζόταν να κάνω αυτό το βίντεο, όμως για όλα υπάρχει ένα όριο. Από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην πολιτική σκηνή, καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είμαι το υποχείριο κάποιου ισχυρού άνδρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε στη θέση ευθύνης.

Έμαθα να κλείνω τα αυτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά, να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά. Όμως, σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω, διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ και, μάλιστα, μπροστά σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εκλογική διαδικασία, αυτής της ανάδειξης του νέου προέδρου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., του κόμματός μου.

Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Έχω διαβάσει τα πάντα… Αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμα και με κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ!

Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευα μέχρι την τελευταία ημέρα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω – το ίδιο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό… Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό!

Γι’ αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντί τους – όχι για εμένα, αλλά για την ποιότητα της Δημοκρατίας και για τη Δημοκρατία στην παράταξή μας. Και για τον ίδιο λόγο ζητώ από τον συνυποψήφιό μου, Στέφανο Κασσελάκη, που έχει υποστεί και αυτός ανοίκειες επιθέσεις στις οποίες από την πρώτη στιγμή δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο:

Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο βίντεο που θα με δείτε να μιλάω για τέτοια πράγματα. Μόλις με ξαναδείτε, σύντομα δηλαδή, θα με δείτε όπως ξέρετε. να μιλάω για την ουσία της πολιτικής».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook