Εφετείο: Στο μικροσκόπιο η άρση απορρήτου για τη «διαδρομή» των χρημάτων του πρώην παίκτη reality

εφετείο-στο-μικροσκόπιο-η-άρση-απορρή-1522114

Κρίσιμη αναμένεται η εβδομάδα για την υπόθεση του πρώην παίκτη reality που εισέβαλλε στο Εφετείο με το αυτοκίνητό του, έχοντας πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά και ναρκωτικές ουσίες.

Ανοίγει ξανά ο φάκελος για την υπόθεση του πρώην παίκτη reality που εισέβαλλε με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο έχοντας πάνω του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και ναρκωτικές ουσίες.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος μετά τη σύλληψή του, ζήτησε να οδηγηθεί στις φυλακές και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού λόγω της κατάστασής του. Στην κατάθεση του είχε αναφέρει πως είναι εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες, μετανιωμένος για τις πράξεις του ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων, αλλά και από την ενασχόληση με τα site που άνδρες παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες.

Ο δικηγόρος του άντρα, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δήλωσε πως μέσα σε αυτή την εβδομάδα αναμένουν την άρση απορρήτου στο κινητό προκειμένου να διερευνηθούν οι επαφές σε προγενέστερο χρόνο αλλά και τα έγγραφα των γιατρών που τον έχουν εξετάσει.

Ερωτώμενος για το εάν έχει λάβει απάντηση από τον εντολέα του για την πράξη του αυτή, ο δικηγόρος απάντησε πως αναζητούσε μία εξιλέωση.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε πως κάθε μέρα γίνονται προσπάθειες να σταθεροποιηθεί, ενώ του χορηγούνται και φάρμακα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, mega Καλημέρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook