Έφερε «Χ» ο Βασίλης Διγαλάκης στα γήπεδα | Photos

έφερε-χ-ο-βασίλης-διγαλάκης-στα-γήπε-943706

Με ανάμεικτα συναισθήματα μία νίκη, μία ήττα, έφυγε την Κυριακή από δύο γήπεδα των Χανίων, ο Χανιώτης Υφυπουργός Παιδείας, Βασίλης Διγαλάκης, που παρακολούθησε τους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου δύο χανιώτικων ομάδων.

Αρχικά ο κ. Διγαλάκης βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων, όπου αποδείχθηκε «γουρλής» για τη γυναικεία ομάδα Ο.Α. Χανίων. Ο Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας Τάσο Δημολίτσα πανηγύρισε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση των κοριτσιών του Σταύρου Νανάκου στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, που επικράτησαν με 78-65 του δευτεραθλητή Ελλάδας, ΠΑΟΚ και παρέμειναν για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητα (δείτε ΕΔΩ).

Στη συνέχεια, ο κ. Διγαλάκης μετέβη στο γήπεδο Περιβολίων, όπου η ΠΑΕ Χανιά υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League.

Έχοντας στο πλευρό του τον πρόεδρο της ομάδας και Πρόεδρο του ΕΒΕΧ, Αντώνη Ροκάκη ο κ. Διγαλάκης στο παρθενικό εντός έδρας ματς της χανιώτικης ομάδας, λίγο έλειψε να φύγει και από δεύτερο σημερινό ματς «αήττητος».

Τελικά, χρειάστηκε το πέναλτι στο 55′, που χάρισε τη νίκη με 1-0 στον Απόλλωνα Σμύρνης (δείτε ΕΔΩ), για να «σπάσει» το θετικό σερί του Υφυπουργού Παιδείας, ο οποίος ωστόσο χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές του Αλέκου Βοσνιάδη για την προσπάθειά τους και, όπως και στις γυναίκες του ΑΟΧ, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook