Έδωσαν τα… χέρια, για έναν ακόμη χρόνο, Ο.Α.Κ. και ΝΕΡΑ Κρήτης ΑΒΕΕ

έδωσαν-τα-χέρια-για-έναν-ακόμη-χρόνο-1382113

Την περεταίρω συνέχιση της συνεργασία τους, για ένα ακόμη έτος, επισφράγισαν με την υπογραφή της σχετικής μεταξύ τους σύμβασης την Παρασκευή 18/2/2022, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης και η εταιρία ΝΕΡΑ Κρήτης ΑΒΕΕ.

Την σύμβαση, που αφορά την παροχή νερού προς την συγκεκριμένη εταιρία, υπέγραψαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο εκπρόσωπος της εταιρίας Σταύρος Κεκάκης.

Το νερό θα προέρχεται αποκλειστικά από την υδρογεώτρηση Μ7 της περιοχής «Μπομπόλη Μουράκι» Μυλωνιανών, ιδιοκτησίας του Ο.Α.Κ. Α.Ε.. Η χρονική διάρκεια της σύμβασης, ξεκινάει από 01/01/2022 και διαρκεί έως 31/12/2022 και δύναται να ανανεώνεται ετησίως, μετά από αίτημα της καταναλώτριας Επιχείρησης ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ, με αντίστοιχη αναπροσαρμογή του οικονομικού αντικειμένου.

Το ποσόν της παρούσας σύμβασης είναι 160.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

«Συνεχίζουμε απρόσκοπτα, μια επωφελή συνεργασία. Αδιαπραγμάτευτος κοινός στόχος και των δυο συμβαλλόμενων πλευρών, είναι το τελικό προϊόν που φθάνει στον καταναλωτή, να είναι άριστης ποιότητας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook