Έδιωξαν παιδιά από το κολυμβητήριο Χανίων λόγω κρύου – Τι κανόνισαν τελικά για το πετρέλαιο

έδιωξαν-παιδιά-από-το-κολυμβητήριο-χα-1496954

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΝΟΧ ότι βρέθηκε λύση για το πετρέλαιο στο κολυμβητήριο Χανίων, το απόγευμα της Παρασκευής γονείς βρέθηκαν αντιμέτωποι με το ότι τα παιδιά τους δεν μπορούσαν να κάνουν προπόνηση ή εκμάθηση, καθώς στο κολυμβητήριο τους έλεγαν ότι πρέπει να προστατευτεί η πισίνα από το κρύο ενόψει του αγώνα πόλο που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο.

Το zarpanews.gr δέχθηκε τηλεφωνήματα από γονείς που είχαν αγανακτήσει με αυτή την αντιμετώπιση, καθώς αρκετοί αναγκάστηκαν να έρθουν απο απομακρυσμένες περιοχές για να φέρουν τα παιδιά τους για να ανακαλύψουν ότι το έκαναν χωρίς λόγο.

Σε επικοινωνία του zarpanews.gr με τη διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων, έγινε γνωστό ότι η χορηγία της ΔΕΠΑ αφορά ποσότητα 13 τόνων πετρελαίου, το οποίο όμως προέρχεται από πρατήριο στο Ηράκλειο που κάνει καλύτερη τιμή.

Κανείς όμως δεν είχε δεσμευτεί ότι το πετρέλαιο θα έφτανε αυθημερόν, με τον πρόεδρο του ΕΑΚ να τονίζει ότι η συμφωνία που έγινε ήταν να παραδοθεί το αργότερο το πρωί του Σαββάτου.

Καθώς όμως δεν υπήρξε σαφής ενημέρωση προς τους γονείς για το αν έπρεπε να φέρουν τα παιδιά τους ή όχι στο κολυμβητήριο, το αποτέλεσμα ήταν δυσαρέσκεια και αγανάκτηση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook