Έδειρε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα – Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

έδειρε-τη-γαρυφαλλιά-την-έσυρε-και-την-1255331

Η ιατροδικαστική έκθεση “αποκαλύπτει” τις αγωνιώδεις τελευταίες στιγμές στη ζωή της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Της γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύντροφό της. Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή (16.07.2021) στη Φολέγανδρο, όπου το ζευγάρι είχε πάει για διακοπές.

Ότι εκείνος τη σκότωσε, το έχει ομολογήσει, ρίχνοντας κιόλας την ευθύνη στο θύμα. “Με προσέβαλε, με ειρωνευόταν, με πήγαινε από εδώ κι από εκεί είπε” ανέφερε προανακριτικά, ομολογώντας πως σκότωσε τη νεαρή γυναίκα.

Και ενώ θέλησε, εκτός από το θύμα, να ρίξει την ευθύνη και στην “κακιά την ώρα”, η ιατροδικαστική έκθεση έρχεται να τον διαψεύσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Γιατί αποκαλύπτει ότι η 26χρονη, πριν βρεθεί στη θάλασσα και πνιγεί, είχε δεχτεί ξυλοδαρμό. Γροθιές στο πρόσωπο. Και μετά, σύρθηκε στα βράχια, πριν πέσει ζωντανή στο νερό!

Η ιατροδικαστική έκθεση του Ηλία Μπογιόκα δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Το άψυχο σώμα της 26χρονης κοπέλας “μίλησε” για λογαριασμό της. “Περιέγραψε” τις τελευταίες της στιγμές.

Ο 30χρονος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ, που εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει. Και όπως ήταν πεσμένη στο έδαφος, δεν σταμάτησε. Την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα. Δεν το λες “κακιά στιγμή”.

Τα ευρήματα είναι συντριπτικά. Οι κακώσεις που έχει το θύμα στο κεφάλι προήλθαν από χτυπήματα του 30χρονου. Από τις γροθιές του. Από τον ξυλοδαρμό που προηγήθηκε της πτώσης στη θάλασσα.

newsit.gr

One thought on “Έδειρε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα – Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

  1. Θανατική ποινή. Σε όλους όσους διαπράττουν τόσο ειδεχθή εγκλήματα. Δεν τους θέλουμε ζωντανούς ανάμεσά μας. Να ξεβρωμίσουμε από τους φονιάδες, όχι να τους ταϊζουμε κιόλας. Ακόμη και οι οικογένειές τους έτσι θα υποστούν Κάθαρση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook