«Έχω ένα χρόνο να δω τους γονείς μου» – Τι λέει η νοσηλεύτρια από τα Χανιά που πάει για βοήθεια σε ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης

έχω-ένα-χρόνο-να-δω-τους-γονείς-μου-1136673

Με αισιοδοξία και θετικότητα ετοιμάζονται να ταξιδέψουν, σήμερα το μεσημέρι, οι δέκα νοσηλεύτριες από όλη την Κρήτη που αποφάσισαν να μετακινηθούν εθελοντικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ανάμεσά τους και δύο νοσηλεύτριες από τα Χανιά, οι οποίες έχουν λάβει από την πρώτη στιγμή την απαραίτητη εκπαίδευση για περιστατικά Covid-19.

Όπως ανέφερε η Ανθή, που εργάζεται στο Νοσοκομείο Χανίων, σε επικοινωνία της με το Zarpa Radio στην εκπομπή της Ευτυχίας Πενταράκη και του Γιώργου Κολομπάκη, οι νοσηλεύτριες θα παραμείνουν στη συμπρωτεύουσα για τουλάχιστον 15 ημέρες, μέχρι η κατάσταση να ομαλοποιηθεί και να τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

«Το θεωρήσαμε υποχρέωσή μας και γι αυτό μας έχει κάνει εντύπωση ότι πήρε τέτοια δημοσιότητα. Πιστεύουμε ότι αν συνέβαινε και σε εμάς κάτι τέτοιο θα είχαμε βοηθηθεί αντίστοιχα από την υπόλοιπη Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Εμείς μάθαμε την Δευτέρα ότι υπάρχει ανάγκη για νοσηλευτές στη Θεσσαλονίκη, το συζητήσαμε λίγο μεταξύ μας και η απόφαση να συνδράμουμε πάρθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβουν οι δικοί μας άνθρωποι, όμως μας έχουν εμπιστοσύνη και αυτό είναι που έχει σημασία».

Μάλιστα η νοσηλεύτρια από τα Χανιά τόνισε ότι δεν θέλει πολύ για να ξεφύγει η κατάσταση, να βγει εκτός ελέγχου, καθώς αν ο κόσμος, όπως είπε, μείνει στα σπίτια του για 20 μέρες θα αλλάξουν πολλά πράγματα

Όσο για τους γονείς της οι οποίοι ζουν στη Βόρεια Ελλάδα, η Ανθή λόγω της εργασίας της έχει να τους δει περίπου ένα χρόνο, αφού είναι μεγάλοι σε ηλικία, ενώ δεν προβλέπει να τους δει ούτε τώρα που θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη…

zarpanews.gr

One thought on “«Έχω ένα χρόνο να δω τους γονείς μου» – Τι λέει η νοσηλεύτρια από τα Χανιά που πάει για βοήθεια σε ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης

  1. Και το ευχαριστώ πρός όλους αυτούς τους ανθρώπους,είναι να τους κάνουν «μπαούλο στο ραβδί» οι μπράβοι του ΧρυσοΒορίδη,όταν ζητάνε προσλήψεις στα νοσοκομεία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook