Εχεμύθεια και… 45.000 ευρώ! Αποκαλύψεις και νέα βίντεο ντοκουμέντα με τη δράση του ψευτογιατρού από το 2006

εχεμύθεια-και-45-000-ευρώ-αποκαλύψεις-και-1615108

Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό έφερε στο “φως” η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, προβάλλοντας και βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του το 2006.

Όπως μετέδωσε το “Live News”, τέσσερα πρόσωπα έχουν ήδη καταθέσει ότι ο ψευτογιατρός τούς προέτρεψε να σταματήσουν τη -μέχρι τότε- θεραπεία τους, προκειμένου, όπως τους έλεγε, να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα βλαστοκύτταρα και τα πεπτίδια που δήθεν τους χορηγούσε.

Σύμφωνα με άλλες καταγγελίες, στις περιπτώσεις που οι ασθενείς κατάλαβαν ότι εξαπατώνται και ζητούσαν πίσω τα χρήματά τους, η απάντηση που λάμβαναν από τον 66χρονο φυσιοθεραπευτή ήταν πως δεν έχουν απόδειξη για τα λεφτά που κατέθεσαν.

Στα βίντεο ντοκουμέντα που παρουσίασε το “Live News” από τη δράση του ψευτογιατρού το 2006 και προέρχονται από την εκπομπή “Αποδείξεις” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο ψευτογιατρός ζητά εχεμύθεια και… συνολικά 45.000 ευρώ για να θεραπεύσει ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, υπάρχουν μαρτυρίες από έναν ασθενή πως ο ψευτογιατρός και ο συνεργός του, ανέφεραν πως δεν πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά από φλεγμονή στο νύχι, ενώ τους έλεγαν πως τα βλαστοκύτταρα είναι από άλογα.

Επιπλέον, έγινε εξέταση ασθενούς σε πάρκινγκ και δεν άφηναν τα μπουκαλάκια με τα βλαστοκύτταρα, ώστε να μην μπορούν οι ασθενείς να τα εξετάσουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε νεαρό με εκφυλιστική νόσο έλεγαν πως αυτά τα βλαστοκύτταρα θα αντικαταστήσουν τα “χαλασμένα” κύττταρα του εγκεφάλου.

Στο γραφείο του 66χρονου περιμένουν τη σειρά τους δεκάδες ασθενείς, ελπίζοντας ότι ο ψευτογιατρός θα δώσει… λύση στο πρόβλημα τους. Μάλιστα, δεν διστάζει να προειδοποιήσει μία γυναίκα πως αν δεν ακολουθήσει αυτή τη θεραπεία για 12 εβδομάδες, μέσα σε τέσσερα χρόνια θα έχει παραλύσει πλήρως.

 newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook