Έχεις καλή παρατηρητικότητα; Το τεστ των 20» που θα σου δώσει την απάντηση

έχεις-καλή-παρατηρητικότητα-το-τεστ-τ-1615624

Πόσο εύκολα κάνεις focus;

Τα ψυχολογικά τεστ μπορούν να μας δώσουν μια πολύ καλή εικόνα για την προσωπικότητά μας, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε διάφορες καταστάσεις στην ζωή μας. Διακεκριμένοι ψυχολόγοι έχουν εντοπίσει κάποια από τα πιο αποτελεσματικά τεστ προσωπικότητας και τα μοιράζονται μαζί μας.

To σημερινό έχει να κάνει με την προσοχή μας, η οποία καθημερινά αποσπάται από πολλά πράγματα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε εύκολα focus σε κάτι. Δεν χρειάζεται να διαθέσεις πολύ χρόνο για να το κάνεις, να διαθέσεις μόνο 20» από τη ζωή σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δεις το video εδώ.

Τώρα πρέπει να μετρήσεις τους παίκτες που είναι ντυμένοι στα λευκά. Πόσες φορές πετούν τη μπάλα; Υπάρχει κάτι που παρατήρησες και σου έκανε εντύπωση;

Αν μέτρησες 12 φορές, βρήκες την απάντηση. Αλλά δεν αρκεί αυτό για να ελέγξουμε το πόσο καλά εστιάζεις στα πράγματα. Παρατηρώντας το video, κάτι περνάει μπροστά από την κάμερα αλλά είναι πολύ πιθανό να μην το παρατήρησες.

Αν από την άλλη, είδες έναν γορίλλα, τότε η προσοχή σου είναι πολύ καλά επίπεδα. Αν δεν τον παρατήρησες με την πρώτη, μην ανησυχείς γιατί δεν είσαι ο μόνος! Αν το βρήκες με τη δεύτερη, τα έχεις καταφέρει εξίσου καλά και διακρίνεσαι για το level του focus σου.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook