Έχει o Κασιδιάρης συνδέσμους στα Χανιά; – Στεφάνι στην προτομή του σμηναγού Ηλιάκη ανήμερα 28η Οκτωβρίου | Photos

έχει-o-κασιδιάρης-συνδέσμους-στα-χανιά-1307403

Την ημέρα που η Ελλάδα γιορτάζει τον διαρκή και επίκαιρο αγώνα κατά του φασισμού και του Ναζισμού επέλεξε ο Ηλίας Κασιδιάρης, καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» για να κάνει την επανεμφάνισή του στα Χανιά.

Ο Κασιδιάρης, μέσα από τις φυλακές Δομοκού, έστειλε στεφάνι στο μνημείο του Κώστα Ηλιάκη και μάλιστα την ώρα που του έχει επιβληθεί πλήρης απαγόρευση επικοινωνίας και έχει ξεκινήσει πειθαρχικός έλεγχος στις φυλακές για την παραβίαση του όρου αυτού μετά από διαγγέλματα μίσους που είδαν το φως της δημοσιότητας της τελευταίες μέρες.

Βολικό, φυσικά, για έναν νοσταλγό του ναζισμού, να στέλνει στεφάνι καπηλευόμενος τη μνήμη του ήρωα Σμηναγού και να αποφεύγει -σίγουρα όχι τυχαία- να τιμήσει τα θύματα του β’ παγκοσμίου πολέμου.

Άβολο, από την άλλη, για την κοινωνία των Χανίων, να έρχεται αντιμέτωπη με τη νέα «μετάλλαξη» της νεοναζιστικής συμμορίας που προσπαθεί ξανά να αντλήσει δύναμη πουλώντας το πάντα πιασάρικο προϊόν του «εθνικισμού».

Διατηρεί άραγε το νέο μόρφωμα του Κασιδιάρη, συνδέσμους στα Χανιά;

Αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε σύντομα.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Έχει o Κασιδιάρης συνδέσμους στα Χανιά; – Στεφάνι στην προτομή του σμηναγού Ηλιάκη ανήμερα 28η Οκτωβρίου | Photos

  1. Μια βόλτα στα σχολια σου και θα βρεις πολλους ανιστορητους προδοτες… Κάτι υπερχριαστινοι, αντιεμβολιαστες, αμόρφωτοι και γενικά ξεχασμένοι από τη ζωη… Σκαβετε όμως η πηγαδα

  2. υπερχριαστινοι (εννοείς υπερχριστιανοί?)
    Σκαβετε (εννοείς σκάβεται?)
    τόνους σχεδόν πουθενά

    Σε κόβω για φασιστοειδές ρατσιστικό αναρχοαριστερό γουρουνάκι.
    Προσπαθείς να διαχωρίσεις τους συμπολίτες σου σε υπερχριστιανούς και άθεους, σε ανιστόρητους και γνώστες της Ιστορίας, σε αμόρφωτους και μορφωμένους, σε ξεχασμένους και αξέχαστους, σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. «Κάτι» υπερχριστιανοί δλδ οι χριστιανοί είναι «κάτι». Πως λέμε κάτι αλήτες, κάτι πρεζόνια, κάτι μπαφιάρηδες, κάτι ρεμάλια, κάτι κ@λόπαιδα.
    Ειδικά αυτό το ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ είναι η τσίχλα της σαπιλοκάστας σου.
    Είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ και ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ διότι πολύ απλά ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Και παραμορφωμένος ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ
    Καμία διαφορά από το φασιστόμουτρο εν ονόματι Κασιδιάρη

  3. «Διατηρεί άραγε το νέο μόρφωμα του Κασιδιάρη, συνδέσμους στα Χανιά; »
    Μα είναι να αναρωτιέστε τέτοιο πράγμα; Προφανώς και κάποιος σύνδεσμός του κατέθεσε το στεφάνι. Ο ίδιος ο Κασιδιάρης ήρθε και το κατέθεσε;
    Ή μήπως θα πέσουμε απ’ τα σύννεφα έτσι και διαβάσουμε ότι υπάρχουν ακροδεξιοί στα Χανιά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook