Έχασε το παιδί του στα Τέμπη και καταγγέλλει: «Η ΕΡΤ πήρε εντολή να μην δώσει ούτε πλάνο από το συλλαλητήριο των Σερρών»

έχασε-το-παιδί-του-στα-τέμπη-και-καταγγ-1639231
Eurokinissi

Όταν ένας πρωθυπουργός έχει δώσει παράταση στη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών, προκειμένου να μην «λερώσει» την εικόνα του η πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών και όταν έχει χαρακτηρίσει ως εργαλειοποίηση την κατάθεση μήνυσης από τις οικογένειες των θυμάτων, τότε δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση γιατί δεν παίχθηκαν ποτέ στην ΕΡΤ τα πλάνα από τη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε την περασμένη Κυριακή, στις Σέρρες, κάτω από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή.

Αυτό το γνωρίζαμε και φανταζόμασταν, μιας και η ΕΡΤ έχει παράρτημα στην πόλη της κεντρικής Μακεδονίας, ότι δεν έγινε από λάθος, αλλά από άνωθεν εντολή. Πλέον, όμως, υπάρχει και επίσημη καταγγελία που επιβεβαιώνουν όσους σκέφτηκαν ότι τα πλάνα από τη συγκέντρωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών «κόπηκαν» ενόψει των εκλογών.

Και δεν το λέει όποιος και όποιος, αλλά πατέρας που έχασε το παιδί του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, επικαλούμενος, μάλιστα, τους ίδιους τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ Σερρών, που βρίσκονταν στο σημείο.

«Να τον πληροφορήσω (σ.σ. τον Κυριάκο Μητσοτάκη) ότι στους μηνυτές υπάρχουν και άνθρωποι που τον ψήφιζαν. Να του υπενθυμίσω ότι στις Σέρρες ήμασταν 2.000 κόσμος, έξω από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή, την προηγούμενη εβδομάδα και έδωσε εντολή στην ΕΡΤ να μην παίξουν πλάνα», είπε ο Παύλος Ασλανίδης και πρόσθεσε:

«Δεν παίχθηκε πουθενά και μας είπαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ότι υπήρχε εντολή να μην δείξουν τίποτα. Στην οδό Καραμανλή, που τον Καραμαλή τον εθνάρχη τον ψήφιζαν και οι γονείς μου. Γιατί δεν κάνουν και ένα debate με μας, με τους γονείς των παιδιών;».

Η καταγγελία του καταδεικνύει την αναλγησία με την οποία αντιμετωπίζει το ζήτημα η κυβέρνηση Μητσοτάκη ενόψει των εκλογών και αποτελεί μια ηχηρή απάντηση σε όσους υποστηρίζουν από χθες, όπως ο Άκης Σκέρτσος και διάφοροι άλλοι παλαμοκροτητές, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για εργαλειοποίηση αναφερόμενος στις απεργιακές κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών, οι οποίες σημειωτέον έχουν προγραμματιστεί για μετά τις εκλογές.

Ακριβώς για να μην τους πει κανείς ότι εργαλειοποιούν την απεργία ενόψει των εκλογών.

 

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook