Έχασε μέσα στα Χανιά ο ΝΟΧ στο πόλο από τον Ολυμπιακό

έχασε-μέσα-στα-χανιά-ο-νοχ-στο-πόλο-από-780443

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την έδρα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, επικρατώντας με 9-3 για την 8η αγωνιστική της Α1.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα προηγήθηκε με τον Μάνθο Βουλγαράκη, αλλά στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλλαν την ανωτερότητά τους, καθαρίζοντας το παιχνίδι. Ο ΝΟΧ ANEK LINES δεν είχε βέβαια βαθμολογικές επιδιώξεις από αυτό το παιχνίδι και αυτό που πρώτιστα τον ενδιέφερε ήταν να κρατήσει τον δυνατότερο αντίπαλό του σε ένα χαμηλό σκορ, κάτι που σχετικά κατάφερε.

Τα άλλα δύο γκολ για τους γηπεδούχους πέυχαν ο Νάστραν και ο Πετρόχειλος, ενώ για τον Ολυμπιακό Φουντούλης, Ομπράντοβιτς και Γουνάς σημείωσαν από δύο.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΝΟΧ ANEK LINES με τον Απόλλωνα εκτός έδρας.

Η διακύμανση του σκορ:

Βουλγαράκης 1-0

Μυλωνάκης 1-1

Γουνάς 1-2

Γουνάς 1-3

Γενηδουνιάς 1-4

Ομπράντοβιτς 1-5

Φουντούλης 1-6

Αργυρόπουλος Κανακάκης 1-7

Νάστραν 2-7

Φουντούλης 2-8

Πετρόχειλος 3-8

Ομπράντοβιτς 3-9

Τα 8λεπτα: 1-3, 0-1, 0-2, 2-3

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πετρόχειλος, Νάστραν 1, Χατζηκυριακάκης, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Αποστολάκης, Λειψάκης.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Γουνάς 2, Αργυρόπουλος Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος, Κάκαρης

zarpanews.gr

One thought on “Έχασε μέσα στα Χανιά ο ΝΟΧ στο πόλο από τον Ολυμπιακό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook