Eazy Sleazy: Νέο τραγούδι-έκπληξη από τον Μικ Τζάγκερ για το τέλος του lockdown

eazy-sleazy-νέο-τραγούδι-έκπληξη-από-τον-μικ-τζά-1206689

Ένα νέο τραγούδι- έκπληξη με τίτλο «Eazy Sleazy», κυκλοφόρησε την Τρίτη ο Μικ Τζάγκερ, για να γιορτάσει το τέλος του lockdown λόγω κορονοϊού στην Αγγλία και να προσφέρει μια χιουμοριστική ματιά στα αρνητικά της ζωής μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο θρύλος της Ροκ έγραψε το τραγούδι πριν από λίγες εβδομάδες. Συνεργάστηκε ψηφιακά με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Foo Fighters, Ντέιβ Γκρολ, ο οποίος πρόσθεσε το δικό του μέρος του τραγουδιού από το Λος Άντζελες.

«Είναι ένα τραγούδι που έγραψα σχετικά με την έξοδο από το lockdown, με μια αισιοδοξία που έχουμε τόσο ανάγκη. Έχει να κάνει με το να εξέλθουμε από όλα αυτά που αναφέρω στους στίχους. Είναι η έξοδος από όλα αυτά, με την ελπίδα, μια πιο αισιόδοξη ψυχική κατάσταση», δήλωσε ο 77χρονος τραγουδιστής.

«Προσπαθώντας να γράψω μια μελωδία, καλύτερα να συνδεθείς μαζί μου στο Zoom» και «η υπερβολική τηλεόραση με αποβλακώνει» είναι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού. Το ρεφρέν υπόσχεται «θα δραπετεύσουμε από αυτούς τους τοίχους της φυλακής» και «θα είναι ένας κήπος από επίγειες απολαύσεις». 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook