E όχι και στο Νοσοκομείο Χανίων ρε παιδιά… | Photos

e-όχι-και-στο-νοσοκομείο-χανίων-ρε-παιδι-953189

Τριτοκοσμικές εικόνες που ντροπιάζουν όχι μόνο το νοσοκομείο, αλλά και γενικότερα τα Χανιά, παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το Νοσοκομείο της πόλης μας «ο Άγιος Γεώργιος»

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, η κατάσταση που επικρατεί στο χώρο δεν ταιριάζει σε τίποτα με… ναό της υγείας.

Πέρα από τις γόπες, τα αποτσίγαρα, τις σακούλες σκουπιδιών και τις λοιπές ακαθαρσίες, κάποιοι έχουν κατασκηνώσει παράνομα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου και ουδείς ενοχλείται.

Και όχι μόνο έχουν κατασκηνώσει, αλλά πέρα από τις σωματικές τους ανάγκες εδώ κι εκεί , έκαναν και τα κάγκελα του νοσοκομείου… απλώστρα για τη μπουγάδα τους.

Θέαμα ασφαλώς που δεν τιμά το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης μας και τους εργαζόμενους σε αυτό.

Μήπως θα πρέπει οι αρμόδιους φορείς να μεριμνήσουν να βρεθεί ένας ειδικός χώρος για τους ανθρώπους, προκειμένου να μην ευτελίζεται η εικόνα του Νοσοκομείου και να ζούνε οι άνθρωποι που έχουν κατασκηνώσει κάτω από καλύτερες συνθήκες;

zarpanews.gr

One thought on “E όχι και στο Νοσοκομείο Χανίων ρε παιδιά… | Photos

  1. Δυστηχως εκτος τα εσωτερικα χάλια του νοσοκομειου εχουμε και τα εξωτερικα οι συγκεκριμενοι κατασκηνωτες ειναι αθιγγανοι περιπλανωμενοι εμποροι οι οποιοι κατα πασα πιθανοτητα εχουν καποια λαικη να πανε εκει κοντα τα ιδια χαλια παρατηρουντε και στου σκλαβενιτη και σε αλλες περιοχες και να τους υποδειξης ενα μερος να κατασκηνωσουν το ιδιο που σου κανει και τα λογια θα τα παρει ο ανεμος αυτοι θα πανε να κατασκηνωσουν οπου τους συμφερει και οπου τους βολευει τελεια και παυλα. Παλια που το κατω παρκινγκ ηταν ανοικτο απο την μερια του δρομου γινοτανε το ιδιο μεχρι που βαλανε καγκελοπορτα μαι σταματησε η κατασκηνωση τα συμπερασματα δικα σας!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook