Έ”Χ”ασε τη νίκη στο τέλος η ομάδα πόλο του ΝΟΧ απέναντι στη Γλυφάδα – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

έχασε-τη-νίκη-στο-τέλος-η-ομάδα-πόλο-1402939

Σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο γκολ που σημείωσε η Γλυφάδα 20 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 11-11 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την Β φάση της Α1.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, ωστόσο δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Παπαποστόλου στην τελευταία επίθεση των φιλοξενουμένων ενώ σε αυτή που ακολούθησε ο Χαριτάκης δεν μπόρεσε να βρει στόχο, με το ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να χάνει έτσι την ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι παρότι σε όλη τη διάρκεια του έδειχνε ότι μπορούσε να το πάρει. Ο Ναυτικός Όμιλος διαμαρτυρήθηκε για φάουλ πάνω στον Μαζοκοπάκη στο κόρνερ που εκτέλεσαν οι παίκτες της Γλυφάδας και από το οποίο ήρθε το γκολ της ισοφάρισης γι’ αυτούς.

Πρώτοι σκόρερ για τα Χανιά αναδείχτηκαν οι Αγιωργούσης και Μπέτο, σημειώνοντας από 3 γκολ, ενώ 3 γκολ επίσης σκόραρε ο Παπαποστόλου για την Γλυφάδα. O ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES φτάνει έτσι τους 22 βαθμούς ενώ η Γλυφάδα ανεβαίνει στους 25, παραμένοντας επικεφαλής του ομίλου G3.

Διαιτητές: Μπουδραμής – Παϊρακταρίδης

Οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 2-1, 2-5

ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 3, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Σπάχιτς, Αποστολάκης, Μπέτο 3, Μαζοκοπάκης 1, Παπαδάκης, Κανδανολέων 2, Παππάς

Γλυφάδα (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Χατζηκυριακάκης 1, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου 3, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 1, Μιγιούσκοβιτς 2, Ηλιούπολος, Πούρος 1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook