Eκεί που δεν τόλμησε ο Χατζηνικολάου, τόλμησε ο Σταύρος Θεοδωράκης

eκεί-που-δεν-τόλμησε-ο-χατζηνικολάου-τό-129340

xatzinikolaouΑναρωτιέται λοιπόν κάνεις γιατί να είναι αρχηγός κόμματος ο Σαμαράς, ο Τσίπρας, ο Μιχαλολιάκος, ο Κουτσούμπας, ο Τζήμερος, ο Νικολόπουλος και το κάθε σούργελο, και να μην είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης…

Το όνομα του Χατζηνικολάου ακούγονταν κατά καιρούς ως επικεφαλής σχηματισμού της κεντροδεξιάς, μόνο που έμεινε ως σενάριο μια και ο πετυχημένος τηλεπαρουσιαστής, παρότι γόνος πολιτικής οικογένειας, επέλεξε να μην μπει στην πολιτική.

Έτσι έρχεται τώρα ο Σταύρος Θεοδωράκης να πάρει όλο το χαρτί με μια κίνηση που προκαλεί σάλο στα ΜΜΕ και φυσικά αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το Ποτάμι.

Αναρωτιέται λοιπόν κανείς γιατί να είναι αρχηγός κόμματος ο Σαμαράς, ο Τσίπρας, ο Μιχαλολιάκος, ο Κουτσούμπας, ο Τζήμερος, ο Νικολόπουλος και το κάθε σούργελο και να μην είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Μάλιστα από όλους αυτούς που προαναφέραμε κανένας δεν είχε δουλέψει στην ζωή του εκτός από τον Μιχαλολιάκο που είχε μπουρδελοξενοδοχείο και μετρούσε τα βογγητά.

Ο Θεοδωράκης λοιπόν τους την έκανε με έναν απόλυτα συνομωτικό τρόπο και χαίρεσαι ν΄ ακούς, τους δημοσιογράφους κυρίως, να βγάζουν τα κόμπλεξ τους και να τον θάβουν.

Άκουγα την Μακρή στον Real να είναι μία στο καρφί και μία στο πέταλο για τον Θεοδωράκη, του στυλ ναι μεν έχει δουλέψει στην ζωή του κι αυτό προσμετράται στα θετικά, αλλά δεν μπορεί να κάνει κόμμα επειδή γράφει ότι οι πολίτες περιμένουν στην στάση του λεοφωρείου και στο τέλος δεν χωράνε να επιβιβαστούν όλοι.

Λες και η ίδια που δουλεύει στην γαλέρα του Χατζηνικολάου και του Ανδρέα Κουρή είναι σε καλύτερη μοίρα από τον Θεοδωράκη.

Ακόμη κι αν δεν συμπαθεί κανείς τον δημιουργό των Πρωταγωνιστών, όταν ακούει την δημοσιογραφική φάρα να τον θάβει σκέφτεται ότι το παλικάρι είναι σε καλό δρόμο…

Πηγή: kourdistoportocali.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook