Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα: Άφαντοι οι φίλοι του 22χρονου – Τα εμπόδια στις έρευνες και ο μάρτυρας – κλειδί

δυστύχημα-με-ελικόπτερο-στα-σπάτα-άφα-1496221

Δύο μεγάλα εμπόδια υπάρχουν στις έρευνες για το δυστύχημα με το ελικόπτερο στα Σπάτα, όπου έχασε τη ζωή του με φρικτό τρόπο ο 22χρονος. Η απουσία του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας στο ελικοδρόμιο και επιπλέον το γεγονός ότι οι φίλοι του Τζακ Φέντον είναι άφαντοι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας στο ελικοδρόμιο και αυτό διότι οι κάμερες λειτουργούσαν, αλλά χωρίς καταγραφικό για την προστασία της ιδιωτικότητας των vip επιβατών. Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι τις χρησιμοποιούν μόνο για την εποπτεία του χώρου και δεν καταγράφουν το υλικό.

Επίσης, οι φίλοι του 22χρονου Βρετανού φοιτητή παραμένουν άφαντοι, παρά τις αναζητήσεις των Αρχών. Σε δηλώσεις του στο Star, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, Ιωάννης Κονδύλης, είπε ότι, παρά τα μηνύματα που αφήνει, δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ο ίδιος απέρριψε την εκδοχή ο Βρετανός φοιτητής να τραυματίστηκε θανάσιμα προσπαθώντας να βγάλει μία selfie. “Αυτά είναι βλακείες. Διότι ποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει, τι πήγε να κάνει;”.

Καθοριστική θα είναι η μαρτυρία του πιλότου του ελικοπτέρου που είδε τα πάντα και φέρεται να φώναξε στον 22χρονο: «Πού πας, σταμάτα, μην πηγαίνεις προς τα εκεί».

enikos.gr

One thought on “Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα: Άφαντοι οι φίλοι του 22χρονου – Τα εμπόδια στις έρευνες και ο μάρτυρας – κλειδί

  1. Αυτές οι δικαιολογίες ρεζιλεύουν τη χώρα και την πιστοποιούν σαν μπανανία κύριοι ερευνητές ….Κλουζώ και ροζ πάνθηρες ! Οι καμάρες είναι κάμερες ασφαλείας με εντολή του ΥΠΑ, όπως επίσης και στα αεροδρόμια, αυτά περί ιδιωτικότητας ειναι εμετικά και πονηρά διότι σημαίνει ότι η εταιρεία έσβησε τα ενοχοποιητικά βίντεο για να πέσει στα μαλακά ! Αν αυτό γίνει στοιχείο της δικογραφίας θα ειναι το καλύτερο δώρο στους δικηγόρους του θύματος ΣΑΣ.
    Για το ατύχημα καθεαυτό ας γνωρίζει ο κόσμος ότι οι όροι αδειοδότησης της εταιρείας ειναι οι επιβάτες να επιβιβάζω τε / αποβιβάζωντε με συνοδεία προσωπικού εδάφους η πιλότου και αν αυτό γίνεται με τους κινητήρες σε λειτουργία υπάρχει σκοινί η άλλη περίφραξη που δεν επιτρέπει την πρόσβαση στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου ! Είναι κωμικό να ισχυριζωντε ότι φώναζαν στο θύμα : στάσου, κρατάω αμύγδαλα και αλλά φαιδρά, το ουριαίο στροφιο οταν είναι σε λειτουργεία είναι ΑΟΡΑΤΟ ! Το θύμα πήγε πίσω στην μπαγκαζιέρα νομίζω (ανοίγει από έξω με χερούλι όπως η πόρτα αυτοκινήτου και ισως φυμηθηκε ότι οι αποσκευή του η κάτι που είχε ξεχάσει βρισκόταν στην αντίθετη μεριά του ελικοπτέρου και αντί να κάνει το κύκλο από μπροστά από το ελικόπτερο και να έρθει στην πίσω μεριά του περπάτησε από το πίσω μέρος του ελικοπτέρου και κατευθείαν πάνω στο ουριαίο στροφεία. Η εταιρεία, ο πιλότος, το προσωπικό εδάφους και η ΥΠΑ ( που δεν σιγουρευόταν τακτικά για εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας ) είναι οι ένοχοι όπως και να προσπαθήσουν να το καλύψουν θα γίνει μπουμεργαν. Στην περίπτωση αυτή έπρεπε να σταματήσουν τη μηχανή και να φρενάρουν το ουριαίο στροφεία πριν αποβιβάσουν τους επιβάτες. Ο ρήτορας και να γυρίζει είναι ψηλά και δεν μπορεί να τους κάνει κακό.
    Τώρα για το ότι έχουν εξαφανιστεί είναι και αυτό ανέκδοτο ! Εσεις θα ειχατε κάτσει στη χώρα που σκότωσε τόσο άδικα με την ασχετοσύνη τους τον δικό σας η τον φίλο σας ? Είχαν τζετ και τους περίμενε, έφυγαν και σωστά γιατί δεν αισθάνθηκαν από τη συμπεριφορά που είδαν ότι θα βρουν άκρη και πήγαν εκεί που μπορούν να βρουν οδηγίες για να βρουν άκρη ! Επίσης τα στοιχεία τους υπάρχουν αφού μπήκαν και βγήκαν από τη χώρα ! Δεν γνωριζω καμία περίπτωση έρευνας αεροπορικών ατυχημάτων να κάθεται στο γραφείο της να περιμένει να την επισκεφθούν μαρτυερες και προπάντων με τέτοιο σοκ που έπαθαν, η επιτροπή πάει στους μάρτυρες, μην τρελαθούμε με την τρέλα που πουλάει η ….επιτροπή εμειριγνωμων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook