Δύσοσμη έκπληξη σε πτήση από Κύπρο: Έλαβαν κιβώτια με ψάρια αντί για βαλίτσες

δύσοσμη-έκπληξη-σε-πτήση-από-κύπρο-έλα-1250347

Μια… δύσοσμη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες των Βρετανικών Αερογραμμών στο αεροδρόμιο Χίθροου, καθώς περίμεναν τις αποσκευές τους μετά από πτήση από την Κύπρο.

Σύμφωνα με τη DailyMail, τουλάχιστον 100 κιβώτια με θαλασσινά γύριζαν στον ιμάντα μεταφοράς αποσκευών, δημιουργώντας σύγχυση στους επιβάτες που περίμεναν τις αποσκευές τους.

Η Becca Braunholtz, η οποία επέβαινε στην εν λόγω πτήση, ανέφερε στο BBC ότι ήταν το πιο περίεργο πράγμα να δεις κιβώτια με θαλασσινά αντί για τις βαλίτσες. Μερικοί επιβάτες ήταν «εξοργισμένοι», αναφέροντας ότι «πιστεύαμε ότι οι αποσκευές μας βρίσκονταν στο δεύτερο κύμα παραδόσεων, αλλά ήταν ένα συνεχόμενο κύμα κιβωτίων με ψάρια».

Η Braunholtz είπε υπήρχαν τουλάχιστον 100 κιβώτια με κατεψυγμένα ψάρια, όλα με αυτοκόλλητα για το αεροδρόμιο JFK στις ΗΠΑ. Όταν μίλησε στο προσωπικό της British Airways για την κατάσταση, ήταν «μπερδεμένοι» και δεν ήξεραν πώς είχε συμβεί. Στους επιβάτες τελικά δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα πάρουν αποζημίωση και επέστρεψαν στο σπίτι τους με άδεια χέρια.

Στη συνέχεια οι Βρετανικές Αερογραμμές επικοινώνησαν με τους επιβάτες και τους ενημέρωσαν ότι οι αποσκευές θα επιστρέφονταν αργότερα. Επίσης, ζήτησαν συγγνώμη, εξηγώντας ότι οι περισσότεροι επιβάτες είχαν παραλάβει τις αποσκευές τους κανονικά.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook