Δύσκολη η μάχη του 21χρονου Γεράσιμου στη ΜΕΘ – «Είναι σε κώμα, έχει βαριές νευρολογικές επιπλοκές»

δύσκολη-η-μάχη-του-21χρονου-γεράσιμου-στ-1652154

Για την κατάσταση της υγείας του 21χρονου Γεράσιμου – Ιάσωνα Γεωργιάδη, του μοναδικού επιζήσαντος από το 1ο βαγόνι της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορευματική στα Τέμπη, μίλησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Ο κ. Ντίνος Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον νεαρό μαχητή της ζώης, που μάλιστα χθες είχε και τα γενέθλιά του τα οποία και πέρασε στη ΜΕΘ, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται εδώ και σχεδόν τρεις μήνες όντας σε κώμα.

Ο νεαρός βρίσκεται σε κώμα και έχει πολύ βαριές νευρολογικές επιπλοκές. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος: «Συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική. Είναι σε πολύ βαριά και κρίσιμη κατάσταση. Είναι σε κώμα. Προφανώς έχει πολύ βαριές νευρολογικές επιπλοκές οι οποίες δεν ξέρουμε κιόλας, αν όλες αυτές ή κάποιες από αυτές, πιθανόν να είναι και αναστρέψιμες, κάποιες φυσικά δεν θα είναι αναστρέψιμες. Αναπνέει με τραχειοστομία και βέβαια από εδώ και πέρα θα πρέπει να δοθεί και μία δεύτερη μάχη για την αποκατάσταση κάποιων από τις βαριές επιπλοκές που φέρει».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook