Δύσκολη δοκιμασία για τον ΟΑΧ κόντρα στον ΕΦΑΟ Ζωγράφου

δύσκολη-δοκιμασία-για-τον-οαχ-κόντρα-σ-824757

Στο γήπεδο θα βρεθεί το Σάββατο (9/3, 14:00) ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΕΦΑΟ Ζωγράφου, μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Α2, τον οποία θα υποδεχτεί στον Κλαδισό.

Το παιχνίδι που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής, χαρακτηρίζεται κρίσιμο για την ομάδα του Μάνου Μανουσάκη, η οποία όπως απέδειξε στο προηγούμενο κόντρα επίσης σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, έχει τις δυνατότητες να βάλει εμπόδια σε έναν ανώτερο αντίπαλο της. Ουσιαστικά, αυτό που στις λεπτομέρειες έχασε την περασμένη εβδομάδα, θα επιδιώξει να πετύχει απέναντι στου Ζωγράφου, που από την πλευρά του, πάντως, καίγεται επίσης για νίκη.

Οπως σημειώνει σε δηλώσεις του ο κόουτς του ΟΑΧ: «Ενα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Ζωγράφου καίγεται για νίκη για να παραμείνει στην τριάδα της ανόδου. Εμείς, με παρακαταθήκη τις τελευταίες εμφανίσεις και με την Ψυχογιού να μπαίνει στις τελευταίες προπονήσεις και να σφίγγει τα δόντια, θα παλέψουμε ώστε να μετουσιώσουμε τις καλές εμφανίσεις που σημειώνουμε στα Χανιά σε μια νίκη σε βάρος ομάδας από τις πρωτοπόρες. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, γιατί με νίκη, η ομάδα, θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στη σωτηρία. Τα κορίτσια έχουν αποδείξει ότι στα δύσκολα δίνουν και την ψυχή τους».

Διαθέσιμα είναι όλα τα κορίτσια, πλην της Πρασιανάκη, η οποία μένει εκτός λόγω τραυματισμού. Συγκεκριμένα, η αποστολή -από την οποία ένα κορίτσι θα μείνει εκτός- είναι η εξής: Κουφογιάννη, Δεληγιάννη, Ψυχογιού, Φωτιάδη, Δερμιτζάκη, Παπαμαρκάκη, Σκουμπάκη, Βασιλογιαννάκη, Δρικάκη, Δασκουλίδου, Παπαδάκη, Ακρίβου και Δασκαλάκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook