Δυσάρεστη εξέλιξη για τον Πλατανιά – Δεν δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2 και του χρόνου… στο τοπικό

δυσάρεστη-εξέλιξη-για-τον-πλατανιά-δ-1008705

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση επιβεβαιώνεται. Και επιβεβαιώνεται σε βάρος της ομάδας του Πλατανιά ο οποίος δεν δήλωσε τελικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Η διορία ήταν μέχρι τις 2 το μεσημέρι την Τετάρτη.

Ως εκ τούτου, ο Πλατανιάς ουσιαστικά αποσύρεται από το πρωτάθλημα και μια νέα περιπέτεια φαίνεται να ξεκινά για το σύλλογο… Είναι προφανές ότι μετά από μια λαμπρή 10ετία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Πλατανιάς εισέρχεται σε μια νέα φάση, η οποία μένει να φανεί πώς θα οριστικοποιηθεί.

Οι εξελίξεις αυτές θεωρούνταν κάτι παραπάνω από βέβαιες τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα από τη στιγμή που δεν βρέθηκε διάδοχη κατάσταση μετά την δήλωση αποχώρησης του Μαν. Μαθιουλάκη. Τις τελευταίες ειδικότερα ώρες, ο Πλατανιάς ήλπιζε σ’ ένα θαύμα, όπως είχαμε γράψει άλλωστε, μόνο που «θαύματα» γίνονται σπάνια, ή ενίοτε και καθόλου.

Επί της ουσίας, σοβαρή πρόταση δεν υπήρξε για την εξαγορά της ΠΑΕ, πλην του Απ. Πετράκη, τον οποίο ο κ. Μαθιουλάκης ευχαρίστησε για τον ενδιαφέρον του, αλλά αποφάσισε να μην του παραδώσει την ομάδα.

Ο Πλατανιάς κλείνει έτσι τον κύκλο του στη Σούπερ Λιγκ 2 και με δεδομένο ότι έχουν κλείσει και οι συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, διαφαίνεται ότι η πτώση του θα είναι ιδιαίτερα ηχηρή και η νέα χρονιά θα τον βρει στο τοπικό πρωτάθλημα Χανίων… Είναι μια πολύ δυσάρεστη, μια στενάχωρη είδηση για το σύλλογο, αλλά και για το χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Πηγή: athlitiko.gr

One thought on “Δυσάρεστη εξέλιξη για τον Πλατανιά – Δεν δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2 και του χρόνου… στο τοπικό

  1. Μπορει κάλλιστα να απευθυνθεί στον ΙΒΑΝ να ξεπληρώσει και το γραμματιο ……….. τσαμπα δηλαδή τοση φασαρία πριν λίγα χρονιά ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook