Δυόμισι χιλιάδες μπάλες μοίρασε η Περιφέρεια Κρήτης στα σχολεία του νησιού

δυόμισι-χιλιάδες-μπάλες-μοίρασε-η-περ-1766685

Δυόμιση χιλιάδες μπάλες δόθηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού μας, με σκοπό την ενίσχυση του σχολικού αθλητισμού. Η αρχή έγινε σήμερα παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργου Πιτσούλη στο 6 ο και 44 ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου και 1 ο και 2 ο δημοτικό σχολείο Μαλίων.

Χιλιάδες μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ άρχισε να μοιράζει η Περιφέρεια Κρήτης στα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενισχύοντας τον σχολικό αθλητισμό.

Στη σημερινή επίσκεψή του στα σχολικά συγκροτήματα , ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης ανέφερε ότι : «με τη δράση μας αυτή ενισχύουμε τον σχολικό αθλητισμό για όλους τους μικρούς μαθητές από τις Ανατολικότερες έως και τις Δυτικότερες περιοχές της Κρήτης μας».

Οι υπεύθυνοι φυσικής αγωγής και σχολικού αθλητισμού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Κατσαμποξάκης , Αναστασία Τζιαναμπέτη, οι διευθύντριες του του 6ου και 44ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου Περσυνάκη Εμμανουέλα και Παπαζαχαράκη Μαριλένα, του 1ου και 2ου δημοτικού σχολείου Μαλίων Παρθενιάδη Μαρία και Βλαχάκη Αικατερίνη, ευχαρίστησαν θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη για την συνεχή στήριξη τους στη δημόσια εκπαίδευση του νησιού και στην ενίσχυση του σχολικού αθλητισμού.

Παρόντες ήταν επίσης οι εκπαιδευτικοί του 6ου και 44ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου και οι γυμναστές του 1ου και 2ου δημοτικού σχολείου Μαλίων Παναγιώτης Μαρκογιαννάκης και Θανάσης Λιλές.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook