Δύο ύποπτοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

δύο-ύποπτοι-για-τον-θάνατο-του-σήφη-βαλ-1172935

Δύο ψαράδες φέρεται να είναι οι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη τον περασμένα Ιανουάριο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ANT1, ενώ έλαβαν διωρία έως και τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου, να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις στις Αρχές.

Τα δύο άτομα, κατονομάστηκαν από τον βασικό μάρτυρα της υπόθεσης, ότι ήταν εκείνοι που προσέγγισαν το σκάφος του Σήφη Βαλυράκη και πάνω σε καυγά τον χτύπησαν με κάποιο κοντάρι και εκείνος έπεσε στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του.

Τα άτομα πρόκειται να καταθέσουν ανωμοτί, και αναμένονται βασικές εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα για το «θρίλερ» γύρω από τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, που απασχολεί τις αρχές τους τελευταίους μήνες.

Τα δύο σημεία «κλειδιά» στην υπόθεση, είναι ο μάρτυρας που είδε τι έγινε στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας στις 24 Ιανουαρίου, αλλά και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που κάνουν λόγο για συγκεκριμένα χτυπήματα στον πρώην υπουργό Σήφη Βαλυράκη, τα οποία δεν δικαιολογούν ένα δυστύχημα.

Εξάλλου, στη Δικογραφία Βαλυράκη (1.300 σελίδες) υπάρχει κατάθεση από τις 10 Απριλίου 2021 στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας που «κουμπώνει» με το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα χτυπήματα που επέφεραν το τέλος του Σήφη Βαλυράκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook