Δύο τόνους ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων για ανακύκλωση μάζεψαν Δήμος Χανίων και ΔΕΔΙΣΑ

δύο-τόνους-ηλεκτρικών-και-ηλεκτρονικ-1530544

Δύο ακόμα τόνους αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα 2.182 κιλά συγκέντρωσαν τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. με το σύστημα «πόρτα-πόρτα», κατά τη διάρκεια της δράσης, που πραγματοποιήθηκε στις 20/09/2022.

Η δράση διήρκησε από τις πρώτες πρωινές ώρες έως αργά το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έπειτα από αυξημένη ζήτηση από τους πολίτες, ενώ σε αυτή συμμετείχαν όσοι είχαν δηλώσει εκ των προτέρων ενδιαφέρον στο πρόγραμμα, απ΄ όλη τη γεωγραφική επικράτεια του Δήμου Χανίων.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Μ. Τσουπάκης επεσήμανε ότι: «Ανακυκλώνοντας, δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στις ηλεκτρονικές μας συσκευές, «παρατείνοντας» τον κύκλο ζωής τους, αφού κατά την ανακύκλωση τα απορρίμματα μετατρέπονται σε πρώτες ύλες, που παράγουν νέα προϊόντα».

Η συλλογή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων πραγματοποιείται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, καθώς οι ανάγκες είναι μεγάλες και οι πολίτες ενδιαφέρονται να ανακυκλώσουν τις άχρηστες συσκευές τους.

Υπενθυμίζεται η καμπάνια του Δήμου Χανίων για την καθαριότητα, «Ραντεβού στην πόρτα σας»:

"> https://youtu.be/4RsHsKxq9jU.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook