Δύο οικίσκοι στο παιδιατρικό του νοσοκομείου Χανίων από την Περιφέρεια Κρήτης για τα ύποπτα περιστατικά κορονοϊού | Video + Photos

δύο-οικίσκοι-στο-παιδιατρικό-του-νοσο-1143062

Έτοιμοι για να αξιοποιηθούν, από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Χανίων, στο πλαίσιο των αναγκών που έχουν προκύψει – και δεν είναι και λίγες- είναι οι δύο οικίσκοι που παραδόθηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης, στο παιδιατρικό τμήμα του ιδρύματος.

Οι συγκεκριμένες κατασκευές είχαν κριθεί απαραίτητες, προκειμένου όπως επισημάνθηκε να χρησιμοποιηθούν για να γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια η εξέταση των παιδιών.

Με τη χρήση των δύο οικίσκων τα ύποπτα περιστατικά δεν θα χρειάζεται να μπαίνουν στα ΤΕΠ, αλλά η εξέταση τους θα γίνεται εδώ.

Ο διοικητής του νοσοκομείου κ, Γιώργος Μπέας, ευχαρίστησε τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή για την άμεση ανταπόκριση με την παροχή των δύο οικίσκων, ενώ από την Πλευρά του ο Περιφερεριάρχης Κρήτης ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλει για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στη χρήση των δύο οικίσκων αναφέρθηκε η Διευθύντρια της Παιδιατρικής κλινική του νοσοκομείου Χανίων κα Παναγιώτα Χίνου:

Η δήλωση του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη:

Η δήλωση του Διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιώργου Μπέα

Η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκου Καλογερή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook