Δύο νέα ξενοδοχεία της TUI στην Κρήτη

δύο-νέα-ξενοδοχεία-της-tui-στην-κρήτη-776731

Με το brand της TUI θα ανοίξουν από τη νέα τουριστική σεζόν δύο ακόμη ξενοδοχεία στην Κρήτη, τα οποία προστίθενται στα 6 που λειτουργούν σήμερα.

Πρόκειται για το TUI Sensimar Insula Alba που βρίσκεται στην Ανάληψη Χερσονήσου, το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες πελάτες και το TUI Family life Elounda Breeze στην Ελούντα.

O όμιλος TUI επεκτείνει σημαντικά, το διεθνές χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων του, προσθέτοντας 15 νέες μονάδες το 2019. Σε αυτά περιλαμβάνονται 12 νέα ξενοδοχεία TUI Sensimar και τρία νέα ξενοδοχεία TUI Family Life.

Στο πλαίσιο αυτής της επέκτασης, η TUI θα λειτουργήσει το 2019 για πρώτη φορά ένα TUI concept brand ξενοδοχείο στη Σαντορίνη: το TUI Sensimar Meltemi Blue, πέντε αστέρων. Επιπλέον, στην Ελλάδα προστίθενται τα ξενοδοχεία TUI Sensimar Insula Alba και TUI Family Life Elounda Beach στην Κρήτη καθώς και το TUI Sensimar Zante Maris στη Ζάκυνθο.

Με τις προσθήκες αυτές επεκτείνεται το χαρτοφυλάκιο των τριών σημάτων ξενοδοχείων της TUΙ (TUI Sensimar, TUI Sensatori και TUI Family Life) από 88 σε 103 ξενοδοχεία διεθνώς. Μέσω κοινοπραξιών και συνεργασιών με τοπικούς εταίρους, λειτουργούν 62 από αυτά.

Το συνολικό χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της TUI Group περιλαμβάνει 380 ξενοδοχειακές μονάδες διεθνώς. «Η σημαντική επέκταση του χαρτοφυλακίου των ξενοδοχείων TUI Sensimar, TUI Sensatori και TUI Family Life, δείχνει την ικανοποίηση τόσο των πελατών όσο και των συνεργαζόμενων ξενοδόχων.

Τα στελέχη των εμπορικών τμημάτων της TUI βρίσκονται μόνιμα στους τουριστικούς προορισμούς, στους οποίους δραστηριοποιείται η TUI, και εργάζονται για τη σύναψη νέων συνεργασιών με υφιστάμενους και νέους ξενοδόχους και ξενοδοχειακούς ομίλους.

Ο στόχος είναι η περαιτέρω επέκταση του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων της TUI και σε νέους προορισμούς», δήλωσε η Helen Caron, TUI Group Purchasing Director. Σημειώνεται ότι μερικά από τα 15 νέα ξενοδοχεία βρίσκονται σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Ισπανία, η Ελλάδα και η Τουρκία, αλλά υπάρχουν και μονάδες σε μικρότερους προορισμούς, όπως η Ιταλία, η Αίγυπτος, η Τυνησία και η Κροατία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook