Δύο νέα λουκέτα σε μπαρ της Κρήτης – Πρόστιμο για μάσκα σε επιβάτη λεωφορείου πάνω στον ΒΟΑΚ

δύο-νέα-λουκέτα-σε-μπαρ-της-κρήτης-πρ-1086195

Σε 15μερο «σφράγισμα» και κοπή προστίμου αρκετών χιλιάδων ευρώ, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές την Πέμπτη για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι αρχές έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε βραδινά καταστήματα στην περιοχή της Χερσονήσου στο Ηράκλειο και έπειτα από λίγη ώρα, δύο επιχειρήσεις της εστίασης διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού και εντοπίστηκαν πολλοί όρθιοι πελάτες εντός του χώρου.

Ομοίως και στις δύο επιχειρήσεις βεβαιώθηκαν τα διοικητικά πρόστιμα που προβλέπονται για αυτές τις περιπτώσεις παραβάσεων, ενώ ανεστάλη η λειτουργία τους για 15 ημέρες.

Πρόστιμο σε επιβάτη λεωφορείου στον ΒΟΑΚ

Παράλληλα, με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι των αστυνομικών αρχών και για τη χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων όπου αυτό έχει επιβληθεί.

Έτσι, για χτες Πέμπτη, στην Κρήτη σημειώθηκαν συνολικά 17 παραβάσεις και βεβαιώθηκαν τα αντίστοιχα πρόστιμα (150 ευρώ ανά παράβαση) και αναλυτικά:

  • 5 στα Χανιά,
  • 3 στο Ρέθυμνο,
  • 7 στο Ηράκλειο
  • 1 στο Λασίθι

Παράλληλα και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, σημειώθηκε και μία παράβαση στον ΒΟΑΚ, σε επιβάτη λεωφορείου, ο οποίος κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημα η αρχές, διαπιστώθηκε πως δε φορούσε τη μάσκα του και του βεβαιώθηκε το ανάλογο πρόστιμο (150 ευρώ).

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και οι πολίτες καλούνται να εναρμονιστούν με τους κανόνες, καθώς τα τσουχτερά πρόστιμα δεν έχουν ανασταλτική ισχύ, όπως τονίζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

zarpanews.gr

One thought on “Δύο νέα λουκέτα σε μπαρ της Κρήτης – Πρόστιμο για μάσκα σε επιβάτη λεωφορείου πάνω στον ΒΟΑΚ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook