Δύο Κρητικοί μάγειρες εκτός Masterchef: Η χαμηλή βαθμολογία και η οικειοθελής αποχώρηση

δύο-κρητικοί-μάγειρες-εκτός-masterchef-η-χαμηλ-1624601

Συνολικά πέντε μάγειρες από την Κρήτη μπήκαν στο σπίτι του Masterchef (δείτε ΕΔΩ), ανάμεσά τους και ο Χανιώτης Αλέξανδρος Αντωνελάκης ο οποίος έχει ήδη ξεχωρίσει με τις δημιουργίες του.

Ωστόσο πλέον έχουν μείνει μόνο δύο, ο Αλέξανδρος και ο Νικήτας Φιλιππάκης από το Ρέθυμνο, καθώς η πρώτη αποχώρηση ήταν εκείνη του 33χρονου Νίκου Παντατοσάκη ο οποίος έχασε από τον Γιώργο ΠορφύρηΩστόσο στο χθεσινό επεισόδιο οι Κρητικοί μάγειρες που αποχώρησαν ήταν δύο: Ο πρώτος ήταν ο Χρήστος Πολιτάκης από το Ηράκλειο ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς λόγω ενός προσωπικού θέματος

Ο δεύτερος ήταν ο Ρωμαίος Κοτσίνης ο οποίος δεν στάθηκε τυχερός στη δοκιμασία αποχώρησης. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις παίκτες που διαγωνίστηκαν στην δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef, ήταν ο Παύλος Λούλης, ο Ρωμαίος Κοτσίνης, ο Νίκος Κοντός κι ο Νίκος Τράκας. Η προσπάθειά τους απαιτούσε συγκέντρωση, ψυχραιμία και μεθοδικότητα κι ένα λάθος μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Οι κριτές θεώρησαν πως το πιο αδύναμο μαγειρικό αποτέλεσμα είχε ο Ρωμαίος. Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος ο φίλος του, Γιάννης Χατζίνας, ξέσπασε σε κλάματα ενώ αργότερα κι ο ίδιος ο Ρωμαίος, που ανέφερε: «Τα σκέφτομαι όλα, μου έλειψαν πολύ. Είναι δύσκολο. Δεν έχω μάθει στα εύκολα κιόλας. Μετανάστευση, ρατσισμός, σχολεία, δουλειές και να σε κατακρίνουν. Είναι όλα δύσκολα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook