Δύο γυναίκες ένωσαν τις ζωές τους στην Κρήτη και πέρασαν μήνυμα κατά της ομοφοβίας | Photos

δύο-γυναίκες-ένωσαν-τις-ζωές-τους-στην-1044210

Δύο γυναίκες από τον Καναδά επέλεξαν πέρυσι το καλοκαίρι την Κρήτη ως το ιδανικό μέρος για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους.  Φέτος, η εταιρεία που διοργάνωσε το event δημοσίευσε φωτογραφίες θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας, αμφιφοβίας και τρανσοφοβίας, που ήταν στις 17 Μαΐου.

Με το σύνθημα #loveislove, η διοργανώτρια εταιρεία δημοσίευσε στα social media τον ιδιαίτερα εντυπωσιακό γάμο των δύο γυναικών, που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Κρήτης τον Ιούλιο του 2019.

Το ζευγάρι επέλεξε την εταιρεία Diamond Events και την Άννα Μαρία Ρογδάκη για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του, εκφράζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα στήριξης στην LGBTQ+ κοινότητα από όλους.

Πηγή:protothema.gr

6 thoughts on “Δύο γυναίκες ένωσαν τις ζωές τους στην Κρήτη και πέρασαν μήνυμα κατά της ομοφοβίας | Photos

    1. Γιατί ρε Jon ντραπήκατε, εμένα αν δεις στο δρόμο σου τρίβω στην μούρη η σε υποχρεώνω να καταλάβεις ότι εγώ κάθε βράδυ κάνω το Ελένη να δεις με την κάθε γκομενα ? ΟΧΙ. Εσυ λοιπόν και όμοιοι σου γιατί προσπαθείς να μας δώσεις να καταλάβουμε ότι την σκατοτρυπα σου την τρυπάνι ζει κάθε βράδυ ο Αμπντούλ ο Μωχαμετ η ο Βρασίδας. Ότι θες να κανείς δικαίωμα σου αλλά μην το βγάζεις από την κρεβατοκάμαρα η το σκοτεινό πεζοδρομιο γιατί μετά και ‘μείς θα σε πάρουμε με τις πέτρες και θα γκρινιάζεις για ομοφοβία.
      Τα παιδιά σου δεν σε ρωτούν κάτι αν δουν ένα άνδρα με μια γυναίκα ενώ τα δικά μου τα βραχυκυκλώνεις οταν σε δουν με τον Αμπντούλ η το Βρασιςδα χέρι χέρι.

  1. Τάση της εποχής η μόδα να προβάλλονται από τα ΜΜΕ οι ομοφυλόφιλοι. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί είναι είδηση, η επιλογή- προτίμηση, η ότι άλλο θέλετε να πείτε κάποιων συνανθρώπων μας. Και φυσικά όποιος διαφωνεί είναι ομοφοβικός. Τελικά πόσο δημοκρατικά είναι τα συγκεκριμένα άτομα εφόσον δεν σου επιτρέπουν να διαφωνείς με την επιλογή τους. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει όλοι να τον προσκυνήσουμε για την επιλογή του!!! Τα «έγκριτα» ΜΜΕ δεν είδα ποτέ να ανεβάσουν ένα άρθρο με ενα ζευγάρι που έκανε πολλά παιδιά, τις δυσκολίες αγωνίες και τους κόπους που συνεπάγεται αυτή η επιλογή τους. Φυσικά αυτό δεν είναι εμπορικό δεν εχει πιασαρικο τίτλο, δεν θα έχει πολλά like και όλα τα συναφή… Τελικά νομίζω πως τόση προβολή μόνο κακό κάνει σε οποιαδήποτε κι αν είναι. Και φυσικά πίσω από όλες αυτές τις» ωραίες»ιστορίες ποτέ δεν θα μάθουμε τι κρύβεται πραγματικά. Μέχρι να μάθουμε να ζούμε διακριτικά ο ένας με τον άλλο χωρίς να ανακατεβομαστε στα ιδιωτικά ζητήματα του άλλου, ας απολαύσουμε άλλη μια παρέλαση με τους συμμετέχοντες, θύματα ενός συστήματος που ούτε οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν.

  2. Αγαπητε Γιαννη.Μοδα δεν ειναι η ομοφυλοφιλια.Μοδα ειναι τ συστημα..η κανονικοτητα…Αναλοιωτη στο χρονο.Οπως αναλοιωτο ειναι και τ προτυπο πατρις θρησκεια οικογενεια οπου μας γαλουχιζουν απο μωρα…Οπου μας μιλανε μεσω των αισχρων σεξιστικων διαφημισεων,των ειδησεων και γενικα των ΜΜΕ…Μοδα ειναι η παρελαση…ο υμνος στην υποταγη τ ανωτερου και την ομοιομορφια,την ανεκφραστη οψη και το στρατιωτικο βημα..ΝΑΙ να διαφημιζονται τα ατομα καταπιεσμενα θελουν να βγουν απ την ντουλαπα και να διεκδικησουν δικαιωματα τους,να χαρουν και να εμπνευσουν κι αλλα..Ναι εισαι ομοφοβικος και καλο ειναι να τ λυσεις.Ναι μ χαρα επικοινωνουν και ακουνε διαφορετικες αποψεις αυτα τα ατομα…Αλλοι ειναι οι κομπλεξικοι…ΟΧΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ…Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑ..ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΙ Ν ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΗΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΑΥΤΗ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΑ ΟΧΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ….Τ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Τ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΤΙΣ ΦΡΙΚΑΛΑΙΟΤΗΤΕΣ Τ…Τ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ Τ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ..ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ,ΣΤΟ ΣΕΞΙΣΜΟ,ΣΤΗΝ ΟΜΟ,ΤΡΑΝΣ,ΑΜΦΙ ΦΟΒΙΑ ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ.Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook