Δύο φυσικά προϊόντα που απομακρύνουν αποτελεσματικά τους λεκέδες

δύο-φυσικά-προϊόντα-που-απομακρύνουν-1445851

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν τις φυσικές επιλογές από τα καθαριστικά λεκέδων δημοφιλών brands, καθώς δεν περιέχουν κανένα από τα σκληρά, συνθετικά συστατικά, αλλά ξεχωρίζουν για τη δυναμική αφαίρεση λεκέδων.

Ένα προϊόν, λοιπόν, που είναι γνωστό για τις ιδιότητες αφαίρεσης λεκέδων είναι η καλή, παλιομοδίτικη μαγειρική σόδα. Η μαγειρική σόδα όχι μόνο υπερτροφοδοτεί την αποτελεσματικότητα του κανονικού απορρυπαντικού σας, εξηγεί το The Spruce, αλλά είναι γνωστό από καιρό ότι βοηθάει από μόνη της στη διάσπαση των λεκέδων στα ρούχα.

Αν οι λεκέδες από τον ιδρώτα στην περιοχή της μασχάλης και του γιακά δεν φεύγουν με το κοινό απορρυπαντικό ρούχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο σπιτικές συνταγές με φυσικά συστατικά που έχετε ήδη στο σπίτι και να δείτε τα μαγικά τους αποτελέσματα.

Και οι δύο συνταγές απαιτούν μόνο μαγειρική σόδα και νερό για να κάνουν τα μαγικά τους, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι δεν θα μείνουν ποτέ χωρίς ένα ισχυρό αφαίρεσης λεκέδων όταν βρίσκονται στο σπίτι.

Αφαίρεση λεκέδων με σόδα και αλάτι

Αξίζει, λοιπόν, να γνωρίζετε το πόσο αποτελεσματικός μπορεί να είναι ένας απλός συνδυασμός σόδας και αλατιού, ειδικά όταν αφαιρεί φρέσκους λεκέδες από ένα χαλί. Σύμφωνα με το Apartment Therapy, η μέθοδος αυτή λειτουργεί καλύτερα αν πρώτα σκουπίσετε την περιοχή και στη συνέχεια αφήσετε το μείγμα καθαρισμού να δράσει για τουλάχιστον μερικές ώρες πριν σκουπίσετε με ηλεκτρική σκούπα τον τόπο του εγκλήματος. Αν είστε ταραγμένοι επειδή χύθηκε κρασί στο ολοκαίνουριο χαλί σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε -είστε ελεύθεροι να πάτε για ύπνο και να σκουπίσετε το αλάτι με ηλεκτρική σκούπα το πρωί.

Πώς το ξύδι μπορεί να γίνει ένα ευέλικτο εργαλείο καθαρισμού

Το ξύδι, επίσης, είναι ένα από εκείνα τα καταπληκτικά προϊόντα οικιακής χρήσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για κάθε είδους εργασίες καθαρισμού. Έχει τη δύναμη να διευκολύνει τον καθαρισμό λεκέδων, ενώ διευκολύνει τον καθαρισμό μπουκαλιών νερού και καφετιέρας. Σύμφωνα με το Kitchn, είναι η όξινη φύση του ξυδιού που το κάνει τόσο καταπληκτικό καθαριστικό. Αφαιρεί τις συσσωρεύσεις και βοηθάει να προστεθεί λάμψη. Η απομάκρυνση των συσσωρεύσεων σε πράγματα όπως οι καφετιέρες τις βοηθά να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

Το ξύδι κάνει τον χρόνο καθαρισμού μικρότερο κατά καιρούς και μπορεί να μειώσει το τρίψιμο πρέπει να κάνετε για την απομάκρυνση του εκάστοτε λεκέ. Για να αφαιρέσετε πράγματα, λοιπόν, όπως ο αφρός σαπουνιού και οι βρωμερές οσμές που έχουν εγκατασταθεί σε κεφαλές ντους και πλαστικά δοχεία, αρκεί να μουλιάσετε το αντικείμενο στο ξύδι για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

Μερικές φορές το έργο σας για τον καθαρισμό με ξύδι απαιτεί κάποια επιπλέον αντικείμενα, όπως ένα μικρό γυάλινο μπολ ή λίγη μαγειρική σόδα. Το καλύτερο είναι ότι τις περισσότερες φορές, θα έχετε ήδη αυτά τα έξτρα στην κουζίνα σας. Διατηρώντας πράγματα όπως αλάτι, φρέσκο λεμόνι και μερικά σφουγγάρια πρόχειρα, μπορείτε να διατηρήσετε μια πιο καθαρή κουζίνα που μυρίζει, επίσης, ωραία.

newsbeast.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook